Min Min from Arms je pripravený zabúchať ako Super Smash Bros. Ultimate Fighter Pass Vol. 2 začína

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Super Smash Bros. Ultimate je darček, ktorý neustále dáva. Päť mesiacov po tom, čo hráči dostali poslednú postavu z Fighter Pass Vol 1 - ikonický Byleth z Fire Emblem: Three Houses.



Nintendo prináša ďalšieho vyzývateľa zo svojho trezoru mimoriadnych postáv v dlho očakávanom Fighter Pass Vol. 2, čím sa aktuálna súpiska zvýšila na fenomenálnych 76 hrateľných bojovníkov




Fighter Pass Vol. 2 sľubuje šesť ďalších nových postáv, aby hráči prehodnotili svoju súčasnú hlavnú.



Vedúcim tímu a najnovším členom zoznamu Super Smash Bros. Ultimate je Min Min z Nintendo's ARMS. Ak ste ešte nehrali Arms, je to určite jedinečná stíhačka, ktorá pripomína klasický Punch-Out.

Každý bojovník súťaží v 3D aréne a predvádza okázalé pohyby pomocou vysúvateľných rúk postáv. Dá sa s istotou povedať, že Arms je jedným z najdobrodružnejších pokusov Nintenda o vytvorenie skvelej boxerskej hry a určite ju vlastníte na Switch.

holly willoughby kariéra modelky

(Obrázok: Nintendo)




Milovníčka ramen Min Min dokonale zapadá do súpisky SSBU, no nehrá ako tradičná postava. Normálne sú pohyby postáv rozdelené medzi ich Smash útoky a špeciálne pohyby.

Smečové útoky sú tradične fyzické pohyby využívajúce údery a kopy pomocou tlačidla A, zatiaľ čo špeciálne pohyby, ako napríklad ohnivá guľa alebo bomby, sa vykonávajú pomocou tlačidla B.

Min Min je špeciálna v tom, že jej ľavú a pravú ruku ovláda tlačidlo A a B, vďaka čomu sa naozaj cíti ako v ARMS.



To je skvelé, pretože hráči môžu používať jej paže súčasne, čo jej umožňuje zasiahnuť jeden po druhom.

holly willoughby dnes ráno

Paže Min Min sú veľmi všestranné, čo jej umožňuje udierať dopredu a dozadu, aby odrazila viacerých protivníkov, a zároveň je schopná ohýbať ruky nahor alebo nadol, aby dostala nepriateľov, ktorí sa môžu pokúsiť uhnúť.

Dokáže sa pohybovať a skákať pri útokoch naklonením, čo hráčom umožňuje prenasledovať jej nepriateľov.

Kvôli Nintendo unikátny dizajn ovládania pre Min Min, technicky má len dva špeciálne útoky, ktoré sa líšia od štandardných štyroch.

Rovnako ako všetky postavy Min Min má špeciálny up, ARMS Jump, ktorý umožňuje Min Min buchnúť päsťou o zem a vyskočiť do vzduchu, výška, ktorú dosiahne, je určená tým, ako dlho hráč drží tlačidlá.

Keď sa hráč zhodí z okraja, môže tento pohyb použiť na prichytenie sa späť do bezpečia. Špeciálna funkcia Min Min down je ARMS Change, ktorá jej umožňuje zmeniť pravú ruku do 3 rôznych režimov, Ramram, Megawatt a Dragon.


Každá verzia jej pravej ruky sa výrazne líši a umožňuje hráčom meniť svoju stratégiu za behu. Ramam je jej predvolená ruka, je najrýchlejšia, ale najslabšia z troch.

Hlavnou výhodou tejto ruky je, že jej umožňuje hádzať projektilové zbrane nazývané čakram, čím sa zvyšuje jej dosah.

Jenson tlačidlo priateľka Louise

Megawatt je jej najsilnejšia, ale najpomalšia ruka, táto zbraň podobná palcátu spôsobuje veľké poškodenie a je skvelá na zasadenie posledného úderu, obzvlášť užitočná na úrovniach Omega.

aidan martin x faktor 2007

(Obrázok: Nintendo)

Napokon, Drak, Min Min už má draka na ľavej ruke a tento v podstate funguje rovnako, ak počas úderu dopredu podržíte tlačidlo útoku, Drak vystrelí laser.

Žiadna postava Smash by nebola úplná bez ich Final Smash a Min Min ARMS Rush vyzýva všetky postavy z Arm, aby rozdrvili nepriateľa v nádherne spracovanej cutscéne.

Min Min je skvelá postava a oceňujem hĺbku, ktorú Nintendo urobilo, aby sa cítila podobne, ako hrá v ARMS, určite zmení ľudskú hlavnú postavu pre jej neuveriteľný dosah, ktorý jej umožňuje držať sa ďalej od tých otravných protipostáv, ako je Marth alebo Ike.

Avšak v boji na blízko sa jej schopnostiam dajú ľahko vyhnúť a nechať vás otvorené voči poškodeniu, zatiaľ čo rýchlejšie postavy ako Falcon, Meta Knight alebo Pikachu môžu ľahko využiť výhodu. (Ja osobne sa nebudem meniť z Lucasovej – máme príliš veľa histórie – ale bola veľmi vítaná na zozname.)

(Obrázok: Nintendo)

Balíček bojovníkov Min Min obsahuje aj novú scénu, Spring Stadium, ktorá obsahuje niekoľko bolestivých interaktívnych prvkov, ktoré ešte viac zvyšujú chaos.

les dennis a dustin gé

Fanúšikovia Arms spoznajú skákacie plošiny, z ktorých budete lietať, ak z nich zoskočíte; ak sa dotknete po zoskoku z týchto plošín, budete môcť poškodiť svojho súpera.

Hráči by mali do svojej stratégie pridať aj stropné oblúky, pretože nepriatelia sa od nich odrazia, ak ich vystrelia nahor, čo hráčom umožní pokračovať v ničivom ťahu, ak sú správne načasované.

Táto fáza je fantastická a skutočne udrží hráčov v strehu, najmä skákacie plošiny v zápasoch pre osem hráčov. Nintendo tiež zahrnulo 18 skladieb vo vysokom tempe z pôvodnej hry pre extra fanúšikovskú službu.

Dostanete tiež nové kostýmy Mii Fighter, ktoré zahŕňajú Arms' Ninjara, Heihachi z Tekken Callie a Mari zo Splatoon a Vault Boy z Fallout.

Recenzie videohier


Ak by to nestačilo, hráči dostali nový patch, Super Smash Bros. Ultimate update V8.0, ktorý pridáva niekoľko úpravy pre takmer každú postavu.

Mariov posledný smeč zvýšil silu a rozsah útoku a dokonca spomalili pohyby všetkých počas záverečného smeča Sonic. Stojí za to skontrolovať, ako to ovplyvnilo vaše hlavné.

S jednou postavou dole a piatimi ďalšími k odchodu Nintendo určite ponúklo veľa pre hráčov s príchodom Min Min. Dá sa s istotou povedať, že väčšina ľudí ju vôbec neočakávala, keďže hlavná postava ARMS Spring Man sa zdalo byť jasnou voľbou.

S ďalšou postavou plánovanou niekedy v tomto roku môžu hráči len dúfať, že uvidia, ako Viewtiful Joe, Rayman alebo dokonca Lloyd z Tales of Symphonia dostanú túto veľmi žiadanú pozvánku do Smash Bros. Ultimate.

Min Min je možné zakúpiť ako súčasť Fighter Pass Vol. 2 balíky za 26,99 GBP alebo zakúpené samostatne za 4,99 GBP

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: