Recenzia Madden NFL 17: Tak dobre vyleštené, ako kedy boli hry amerického futbalu

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Dokonca aj na druhej strane rybníka, komplex hrá a zložitosti NFL pravidlá sa môžu stratiť na tých búchajúcich plechovkách na večierku. Ale Madden NFL 17 robí dobre, že uľahčí nováčikom v tomto športe.



K dispozícii je komplexný výukový systém Skill Trainer, ktorý zaistí, že budete spokojní s ofenzívnymi aj defenzívnymi hrami, a čisté používateľské rozhranie zaistí, že budete mať vždy prehľad o všetkých svojich herných možnostiach (aj keď niektoré prvky naznačujú taktiku protichodných ľudských hráčov).



Madden NFL 17 od EA Sports

Krivka učenia je veľkorysá



Zdá sa, že dostupnosť je v skutočnosti v popredí tohtoročného vstupu. Jedným z najväčších nových prírastkov je režim Play the Moments, ktorý umožňuje hráčom s umelou inteligenciou simulovať menej akčné prvky hry NFL predtým, ako prevezmú kontrolu nad hrami, na ktoré sa budú hrýzť nechty.

Ak vezmeme do úvahy, že inak by ste sa pozerali na viac ako 45 minút na zápas s Madden NFL 17, hrá sa to ako Greatest Hits, pričom AI inteligentne necháva v mixe niekoľko nepredvídateľných hier, aby aj tímy so zlými štatistikami mali šancu bojovať.

televízny sprievodca svetový pohár 2014
Madden NFL 17 od EA Sports

Hra pôsobí vyrovnanejšie



Ako by ste očakávali od Titul EA Sports , výrobné hodnoty sú špičkové. Plne licencované tímy ožijú na ihrisku s nablýskanými prilbami a presnými súpravami. Štadióny sú plné dobre animovaných fanúšikov, zatiaľ čo nadšenie komentujúceho tímu je evidentné, aj keď nie sú vo Veľkej Británii známe.

Všeobecný prehľad systémov ponúk (najmä v vracajúcom sa franšízovom multi-sezónnom režime, hlavnej ponuke hry pre jedného hráča) tiež uľahčuje navigáciu vo všetkom, či už ide o obchodovanie s hráčmi alebo o dolaďovanie taktiky.



Madden NFL 17 od EA Sports

Grafika je neuveriteľne realistická

Bez ohľadu na to, či poznáte svojho quarterbacka od svojho obrancu alebo nie, Madden NFL 17 je rovnako vyspelý ako americký futbal hry kedy boli.

Zatiaľ čo hra stop-štart môže byť stále ťažko predajná hráčov vychovaný na futbale, je tu veľa zábavy pre fanúšikov NFL aj pre nováčikov.

Plošina : Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4

cena : 44,99 GBP – 54,99 GBP

škriatok na polici nápady uk 2019

Kúpte si Madden NFL 17 pre Xbox 360 tu

Kúpte si Madden NFL 17 pre Xbox One tu

Kúpte si Madden NFL 17 pre PS3 tu

Kúpte si Madden NFL 17 pre PS4 tu

Najnovšie herné recenzie
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: