Nintendo Switch môžete získať zadarmo online na rok – pokiaľ máte Amazon Prime

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Hoci bol pôvodne známy svojim rýchlym doručením, Amazon Prime sa odvtedy rozrástla na pohodlnú zábavnú službu typu všetko v jednom s neobmedzeným prístupom zadarmo TV streamovanie , Hlavná hudba a exkluzívne ponuky a zľavy – to všetko navyše k rýchlemu dodaniu.



A teraz Amazon ešte viac vylepšili tým, že svojim verným predplatiteľom ponúkajú 12 mesiacov zadarmo Nintendo Switch online.



V rámci úplne prvej spolupráce so značkou konzoly, ak vlastníte Nintendo Switch a platíte za Amazon Prime, môžete teraz získať ročný bezplatný prístup k Nintendo Switch Online.



Dohoda bola spustená pred niekoľkými dňami pre zákazníkov Amazon Prime

Lovci obchodov na hotukdeals obchod si všimol ako prvý, keď zverejnil obrázky obrazovky s bannerom Amazon online.

A hoci ponuka uvádza, že je „dostupná iba pre členov Twitch Prime“, každý, kto je členom Prime, je tiež členom Twitch Prime, pričom Twitch je predovšetkým bezplatný prémiový herný portál pre technicky zdatnejších predplatiteľov Amazon Prime.



Ako získať bezplatný 12-mesačný Nintendo Switch online

Ak už ste zákazníkom Amazon Prime

Fanúšikovia Nintendo Switch to budú milovať (Obrázok: Propagačný obrázok)



  1. Zamierte na Twitch domovskú stránku a kliknutím na tlačidlo Prihlásiť sa prepojte svoje účty Twitch a Amazon a aktivujte si členstvo na Twitch Prime.
  2. Kliknutím na tlačidlo Uplatniť nárok spustíte proces reklamácie. Potom budete musieť prepojiť svoje účty Twitch a Nintendo.

Ak ešte nie ste zákazníkom Amazon Prime

  1. Kliknite na tlačidlo Try Prime na Twitch domovskú stránku začať bezplatnú skúšobnú verziu Amazon Prime
  2. Zamierte na Twitch domovskú stránku a kliknutím na tlačidlo Prihlásiť sa prepojte svoje účty Twitch a Amazon a aktivujte si členstvo na Twitch Prime.
  3. Kliknutím na tlačidlo Uplatniť nárok spustíte proces reklamácie. Potom budete musieť prepojiť svoje účty Twitch a Nintendo.

Na odber ponuky sa musíte prihlásiť do septembra 2019, Amazon však zaviedol opatrenie, aby sa zabránilo rozdávaniu celých 12-mesačných bezplatných darčekov jednomesačným zákazníkom Amazon Prime.

Jednorazová ponuka vyprší v septembri 2019 (Obrázok: Propagačný obrázok)

V zásade si najskôr môžete uplatniť iba prvé tri mesiace tejto ponuky, a potom, keď to urobíte, Amazon odštartuje vaše členstvo v Prime a počká celých 60 dní, kým sa vykašle na kód na ďalších deväť mesiacov prístupu NSO. .

Takže ak nechcete platiť celý rok, budete si musieť kúpiť aspoň tri mesiace Prime, aby ste získali pozornosť. 7,99 £ mesačne (alebo 15,98 GBP na tri mesiace – vrátane jedného mesiaca zdarma) – o niečo viac ako 20 USD (alebo 15,27 GBP za ročné členstvo na Twitch).

Už ste zaplatili za členstvo Nintendo Switch? Ponuku zadarmo môžete tiež naskladať na svoje aktuálne predplatné, takže svoje peniaze (v konečnom dôsledku) dostanete aj naďalej.

Nintendo Switch

Pozri Tiež: