Kvíz: Dokážete identifikovať týchto slávnych britských vynálezcov a technologické medzníky?

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Kancelárka predniesla tento týždeň prejav o tom, že Británia sa dostala do popredia nového štvrtá priemyselná revolúcia , ale britskí priekopníci technológie a vedy upadajú do histórie.



Od objavu gravitácie v roku 1687 až po vytvorenie webu v roku 1991 a neskôr, Británia prekonala svoju váhu vedcami, inžiniermi a vynálezcami, ktorých výtvory zmenili náš svet a naše životy.



Ale kým mená ako Sir Isaac Newton a Tim Berners Lee mali by nám vyplaziť jazyk, ich názvy - ako laboratóriá, strojárne a továrne, kde zmenili svet - sa vytrácajú z národného povedomia.



Podľa nového prieskumu od Register , vydavateľ Geek's Guide to Britain Mnoho rodičov a ich detí si neuvedomuje vplyv britských vedcov a inžinierov na modernú spoločnosť.

Medaily česť pre vojnových lámačov kódov

Spoznali by ste Bletchley Park? (Obrázok: PA)

Navyše miesta, ktoré mali významný historický význam pre vedu a techniku, ako napr GCHQ a Bletchley Park, sú tiež zabudnuté.



Technologickí hrdinovia národa inšpirovali mnohých pokračovať a robiť veľké veci vo vede a ukázať potenciál, ktorý máme, aby sa táto štvrtá priemyselná revolúcia stala realitou.

Urobte si náš rýchly kvíz a zistite, či skutočne poznáte svojich britských vynálezcov a vedecké miesta od svojich šialených vedcov a ich výtvorov.



otázka -1 z 10 skóre -0 z 0 Kto vynašiel elektromotor? Ďalšia otázka Ďakujeme, že ste sa zúčastnili tohto kvízu Dal si gól Prehrať kvíz Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: