iPhone XI by sa mohol zbaviť portu Lightning, vďaka čomu budú všetky vaše staré káble nadbytočné

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Ďalší iPhone od Apple by sa mohol zbaviť portu Lightning, vďaka čomu budú všetky vaše staré nabíjacie káble nadbytočné.



Už nejaký čas koluje fáma, že Apple to plánuje vymeňte port Lightning - ktorý je kľúčovou vlastnosťou iPhonu od roku 2012 - s portom USB-C v budúcom roku iPhone XI .



Teraz sa zobrazí snímka obrazovky nového režimu obnovenia iOS 13 - ďalšia verzia softvéru Apple pre iPhone - zdá sa, že túto fámu potvrdzuje.



Na obrázku bol Lightning kábel zobrazený v iOS 12 jasne nahradený káblom USB-C:

USB-C je univerzálny štandardný konektor používaný na nabíjanie širokej škály elektronických zariadení – od telefónov so systémom Android až po tablety a notebooky.

Umožňuje týmto zariadeniam nabíjať sa oveľa rýchlejšie ako predchádzajúce verzie USB, ktoré zvládali iba obmedzené množstvo energie.



Odkedy Apple predstavil USB-C na svojom iPad Pro v roku 2018 Mnoho fanúšikov Apple dúfalo, že nová generácia iPhonov bude tiež obsahovať túto technológiu.

Na obrázku, zdieľané ďalej Twitter od fanúšika Apple s orlími očami Raphael Mouton , logo iTunes bolo tiež vymenené za ikonu notebooku.



Toto je odrazom rozhodnutia spoločnosti Apple vypnúť jeho multimediálny prehrávač iTunes a nahradiť ho samostatnými aplikáciami Hudba, TV a Podcasty na Macu.

Obrázok môže byť len odkazom na skutočnosť, že MacBooky majú konektor USB-C, takže ak chcete pripojiť svoj iPhone, budete potrebovať adaptér Lightning-to-USB-C.

Apple má však záznamy o úniku podrobností o budúcich produktoch v každej novej verzii iOS.

Napríklad v skorých beta verziách iOS 12 Apple „náhodne“ zahrnul podrobnosti o iPhone XS Max – vrátane dizajnu, dual sim a jeho novej funkcie rozdelenej obrazovky.

Apple tiež unikol HomePod a iPhone X ID tváre v skorých beta verziách iOS 11.

Toto je zatiaľ najväčšia stopa, že Apple plánuje prijať USB-C na iPhone, takže možno je čas začať sa rozlúčiť s vašimi Lightning káblami.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: