Zákazníci iPhone 12 sú rozhorčení, pretože objednávky sa v deň spustenia oneskorujú kvôli „problémom so skladom“

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Po mesiacoch očakávania, Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro sa dnes konečne začali predávať.



Zatiaľ čo mnohí fanúšikovia Apple túžia po nových smartfónoch, niekoľkí zostali sklamaní kvôli oneskoreniam na poslednú chvíľu.



Napriek predobjednávke iPhone minulý týždeň bolo niekoľkým zákazníkom povedané, že ich iPhone 12 alebo iPhone 12 Pro teraz nebudú s nimi až do novembra.



Zdá sa, že problém je s operátormi vrátane Vodafone, Sky Mobile a EE, a nie so samotným Apple.

tanečnými partnermi anton du beke

Niekoľko frustrovaných zákazníkov sa rozhodlo Twitter prediskutovať meškania.

Jeden používateľ povedal: VodafoneUK je úplne znechutený vašimi službami! Pred týždňom som si predobjednal najnovší iPhone 12 pro, aby som dnes ráno, v deň jeho príchodu, dostal textovú správu, aby sme vám oznámili, že mešká! Toto nie je prijateľné. Nepredávajte najnovšie telefóny, ktoré nedokážete dostať von včas!!



Boli ste ovplyvnení oneskorením iPhone 12 a iPhone 12 Pro? Napíšte nám na shivali.best@reachplc.com

dnešná mapa počasia vo Veľkej Británii

Ďalší napísal: Minulý týždeň som si predobjednal iPhone 12 pro, aby bol doručený dnes v deň vydania. Po rezervácii dňa pracovného voľna dostanem správu, že to bude odložené do 2. novembra! Určite to bude kto prvý príde, ten prv melie?! Fuming naozaj SkyUK.



A jeden ventilovaný: EE môžete mi povedať, prečo sa moje objednávky na iphone 12 oneskorili na poslednú chvíľu, keď som si ho objednal pri vydaní a dostal som e-mail, že to očakávam zajtra?

iPhone 12

Jeden zákazník, ktorý si objednal cez EE, medzitým v rozhovore pre S Online vysvetlil, že objednávky sa odosielajú v náhodnom poradí.

Povedal: „V priebehu týždňa som EE kontaktoval asi 12-krát. Každý jeden človek mi povedal, že dnes budem mať objednávku bez problémov. Moja objednávka stále zobrazuje rovnakú správu o potvrdení objednávky, aká bola, keď boli predobjednávky zverejnené minulý piatok.

„Na Twitteri som diskutoval s inými zákazníkmi, ktorí si dokonca objednali svoje zariadenia niekoľko dní po mojom a dnes im ich dorazilo! Zdá sa, že je to náhodné a nie kto prv príde, ten prv melie. Nemusím sa vôbec obťažovať objednávaním vopred!'

V reakcii na jedného frustrovaného zákazníka Vodafone uviedol, že má „problémy so zásobami“.

Bolo tam napísané: Je nám veľmi ľúto, že sa dodanie vášho iPhone 12 oneskorilo. Toto je problém s akciami, na vyriešení ktorého s Apple neuveriteľne tvrdo pracujeme. Netýka sa to len nás, ale aj našich konkurentov.

komická úľava 2019 celkom

Vodafone tiež ponúka zákazníkom, ktorých sa meškanie týka, Power Bank v hodnote 30 £.

(Obrázok: Apple)

S Online kontaktovala Vodafone, Sky Mobile a EE pre ďalšie informácie.

princ George z Cambridge

Dva telefóny iPhone, ktoré sa dnes predávajú, sú iPhone 12 a iPhone 12 Pro, ktoré sú vybavené 5G.

iPhone 12 za 799 GBP má 6,1-palcový displej, systém dvoch kamier a je dostupný v piatich farbách – modrej, zelenej, čiernej, bielej a červenej.

Video sa načítavaVideo nie je k dispozíciiPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz
Udalosť uvedenia iPhone 12

Medzitým má iPhone 12 Pro za 999 libier tiež 6,1-palcový displej, no má väčší systém troch kamier a je dostupný v štyroch farbách – grafitová, zlatá, strieborná alebo tichomorská modrá.

Apple má na ceste aj ďalšie dva smartfóny – iPhone 12 Mini a iPhone 12 Pro Max.

Tieto smartfóny budú dostupné od 6. novembra s dostupnosťou od 13. novembra.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: