Hráči Fortnite môžu konečne Zlúčiť účty na rôznych konzolách - tu je návod

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Je to niečo, čo hráči žiadali mesiace a teraz Fortnite konečne umožňuje hráčom zlúčiť účty na rôznych konzolách.



Táto správa prichádza krátko po tom, čo spoločnosť Sony oznámila, že umožní používateľom krížové hry s ľuďmi, ktorí používajú konkurenčné konzoly.



ben mitchell nový herec

Sony sa doteraz zdráhalo nechať PS4 hráči hrajú Fortnite s ostatnými Xbox One alebo Nintendo Switch.



Zdá sa však, že technologický gigant podľahol tlaku zo strany dychtivých fanúšikov.

sv. Judeov deň

Playstation 4 Pro

Mnoho hráčov populárnej hry na prežitie s viacerými konzolami sa už uchýlilo k vytvoreniu druhého účtu na PlayStation 4, čo znamená, že niektorí teraz majú nákupy a virtuálne meny V-bucks rozdelené medzi dva účty.



Tvorcovia Fortnite Epic Games vydali funkciu zlučovania účtov, ktorá má používateľom pomôcť prekonať tento problém, takže už nebudú musieť preskakovať medzi účtami zakaždým, keď používajú inú konzolu.

french open 2017 poradie hry

Hráči sa musia prihlásiť do oboch účtov a určiť si primárny účet. Po dvoch týždňoch sa kozmetické predmety a V-Bucks z neprimárneho účtu prevedú, kým sa nakoniec deaktivuje.



Fortnite sezóna 7

Ak chcete uskutočniť zlúčenie účtov, aspoň jeden účet musí hrať na Xbox One alebo Switch a druhý na PlayStation 4 do 28. septembra.

Spoločnosť Sony už skôr naznačila, že sa domnieva, že cross-play nie je potrebná, pretože verí, že jej vlastná konzola je najlepší spôsob, ako si hru zažiť.

„Naprieč platformami je náš spôsob myslenia vždy taký, že PlayStation je najlepším miestom na hranie. Verím, že partnerstvo s PlayStation 4 je pre používateľov tou najlepšou skúsenosťou, tomu veríme,“ povedal Kenichiro Yoshida, generálny riaditeľ spoločnosti Sony.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: