História pozerania Netflix: Ako ju nájsť a odstrániť, aby nikto nemusel vedieť, čo ste pozerali

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Robíme to všetci. Váš partner pracuje neskoro a zostávajú už len dve epizódy z 13 Reasons Why, who naozaj chce čakať? To sa nikdy nedozvedia, že?



Ale robia - oni vždy robiť - vďaka Netflix spôsob triedenia návrhov a sledovania toho, čo pozeráte.



Takže namiesto toho, aby ste sa túlili s pohárom vína a prebíjali sa emocionálnymi poslednými epizódami vo svojom vlastnom sladkom čase, zostávate (samozrejme trpezlivo) čakať, kým váš priateľ alebo partner dobehne.



Či už preskakujete a nechcete, aby to ľudia vedeli, alebo ste strávili príliš veľa času pozeraním špeciálnych komédií a narušilo to váš algoritmus, existuje spôsob, ako to napraviť.

Prejdite na zoznam zobrazení na svojom účte Netflix, ktorý nájdete tu (budete sa musieť prihlásiť) a zobrazí sa vám zoznam toho, čo ste si pozreli. Môžete kliknúť na krížik napravo a navždy ho vymazať z histórie pozerania...zachrániť tak svoje manželstvo/vzťah/priateľstvo (vymažte podľa potreby).

Môžete vymazať svoju históriu



Pomocou nového systému hodnotenia môžete tiež kliknúť na kartu hodnotenia a zistiť, čo sa vám páčilo alebo nepáčilo. Pre niektorých to môže byť viac usvedčujúce ako prezeranie histórie.

Môžete vidieť, čo ste ohodnotili



Platí to isté, stačí trafiť kríž a je to definitívne preč. Je to také jednoduché.

Netflix
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: