Henry Cavill je nový Superman, ale jeho brat Royal Marine je skutočný muž z ocele

Životný Štýl

Váš Horoskop Na Zajtra

Hunky hviezda Henry Cavill vyzerá skvele v pančucháčoch ako Superman v novom filme Man of Steel – ale mali by ste stretnúť jeho veľkého brata...



Herec Henry, 30, hrá Clarka Kenta, mierneho novinára, ktorý sa zmení na superhrdinu, aby zachránil planétu.



Medzitým je major Niki Cavill (38) skutočným mužom z ocele, informuje dnes Sunday People. Tvrdý kráľovský námorník preukázal úžasnú statočnosť počas dvoch ciest po Afganistane, na ktorých zajal veliteľa Talibanu.



Niki získal minulý rok titul MBE za jeho vynikajúce vedúce postavenie v tejto oblasti – citácia, ktorá hovorí o tom, ako jeho chladná odvaha nemilosrdne chránila misiu.

Ale akčný muž dostal rebrovanie, keď sa o tom dozvedeli súdruhovia z 45 Commando najnovšia úloha brata Henryho . Jeden námorník, ktorý slúžil u Niki v roku 2011, povedal: Vždy, keď nám major Cavill dal brífing, spýtali sme sa ho: ‚Je to vták alebo lietadlo?‘

robert rastlina patty griffin

Spýtali by sme sa, či má Supermana na pohotovosti pre prípad, že by veci nešli podľa plánu.



Niki v súčasnosti trénuje na povýšenie na škole britskej akadémie obrany pre vyšších dôstojníkov. A Henry, ktorý sa narodil v Jersey, prezradil, že takmer začal vojenskú kariéru, čo by bola pre Hollywood strata. Hviezda, ktorá sa preslávila hraním vojvodu zo Suffolku v historickej televíznej dráme Tudorovci, má ďalších troch bratov, jedného z nich, vojaka Piersa. Henry vysvetlil: Mojím celoživotným snom bolo byť hercom.

Bol to sen, o ktorom som si nikdy nemyslel, že sa splní. Prišlo to takmer náhodou. Bez toho by som bol asi v armáde.



holly willoughby sivé vlasy

Osud priviedol Henryho na cestu k hereckej kariére, keď mal 16 rokov a Russell Crowe navštívil jeho školu v Buckinghamshire.

Hviezda Gladiátora nakrúcala v škole scénu pre svoj film Dôkaz života z roku 2000.

Odvaha: major Niki Cavill

Hviezdou očarený Henry, oblečený v šortkách a trasúci sa na zablatenom rugbyovom ihrisku, nabral odvahu, pochodoval ku Croweovi a povedal: Ahoj, volám sa Henry. Chcem byť hercom. Aké to je?

Známy herec sa zanietenému školákovi s radosťou oddával. Povedal Henrymu o dobrých a nie príliš dobrých kúskoch života a povedal: Ak do toho chceš ísť, tak do toho naozaj choď. Zaviazať sa.

O dva dni neskôr dostal Henry balík poštou. Obsahoval niekoľko Jersey sladkostí, téglik obľúbenej austrálskej nátierky Vegemite a obrázok Crowea v Gladiátorovi.

Správa s ním znela: Drahý Henry, cesta dlhá 1000 míľ sa začína jediným krokom. Russell.

Henry nejedol sladkosti ani Vegemite. Darčeky si nechal vo svojej spálni ako talizman pre šťastie. Ale dal na Croweovu radu.

Teraz získal Man of Steel, svoju prvú hlavnú filmovú rolu – a šťastnou zhodou okolností zistil, že Crowe, 49, bol poverený hrať Supermanovho otca. Supermanovu milovníčku obrazoviek Lois Laneovú hrá v novom filme plameňovlasá Amy Adams.

V skutočnom živote bol Henry zasnúbený s britskou parkúrovou hviezdou Ellen Whitaker (27) na 18 mesiacov až do augusta minulého roku. Teraz randí s herečkou Fast and Furious 6 a expertkou na bojové umenia Ginou Carano (31).

sekera-tvár plač dieťa

Henry je teraz ponúkaný, aby si zahral hlavnú mužskú postavu Christiana Greya vo filmovej adaptácii hlučného románu E L James Fifty Shades of Grey.

Keďže mu nie je cudzia nahota na obrazovke po pravidelnom vyzliekaní sa v Tudorovcoch, nevylučuje to.

Nedávno však priznal: Bolo by to úplne iné ako Man of Steel.

Medzitým môžete Henryho vidieť v slávnom modro-červenom plášti Supermana, keď sa Man of Steel dostane do britských kín 14. júna.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: