„Nahé fotografie“ Hayden Panettiere unikli, keď sa herečka stala poslednou obeťou hackerského škandálu

3:00

Váš Horoskop Na Zajtra

Včera večer unikli „nahé fotografie“ Hayden Panettiere, keď sa herečka stala poslednou obeťou hackerský škandál .



Podľa Buzz Feed sa hviezda Nashvillu objavuje v niekoľkých záberoch, ktoré boli zdieľané online v rámci nového kola celebrít, ktoré boli na pôvodnom hackerskom zozname, ktorý obsahoval viac ako 100 hviezd.



25-ročnej hviezdy Predpokladá sa, že účet iCloud bol napadnutý hackermi a fotografie ju ukazujú nahú aj oblečenú v rôznych doplnkových odevoch.



Hayden Panettiere sa zúčastňuje televízneho festivalu v Nashville

Najnovšou obeťou je Hayden Panettiere (Obrázok: PA)

Kim Kardashian (33) a Vanessa Hudgens (25) boli tiež zapojené do toho, čo sa nazýva 'The Fappening: The Second Coming', keďže na internet unikli nové obrázky nahých hviezd.

Aj keď o celebritách sa ešte nehovorí škandál , Bring It On herečka Gabrielle Union vydala vyhlásenie, v ktorom potvrdzuje, že jej fotografie sú skutočné a zdroje tvrdia, že volá do FBI.



Najnovší škandál týkajúci sa hackerstva s fotografiami pochádza z pôvodného úniku informácií, ku ktorému došlo v auguste, keď používatelia zverejnili fotografie na anonymnej stránke 4chan, aby zarobili bitcoiny.

Jennifer Lawrence a Kate Upton boli medzi prvými obeťami a hviezda Hunger Games sa objavila na nových záberoch zdieľaných dnes a ukazuje ju nahú a oblečenú len v džínsovej košeli.



Ak chcete získať aktuálne informácie o škandále a zúčastnených hviezdach, sledujte živý blog TU .

NEWSAM Celeb kontaktoval Haydenovho zástupcu so žiadosťou o komentár.

Video sa načítavaVideo je nedostupnéPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz Údajné obete celebrít The 4Chan Picture Hack Zobraziť galériu Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: