Google Pixel 3: Najnovšie zvesti, dátum vydania a špecifikácie pre ďalší smartfón od Google

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

S Apple 's iPhone XS a XS Max boli uvedené na trh, je čas pozrieť sa Google pre ďalší vzrušujúci telefón. Google Pixel 3 a Pixel 3 XL budú predstavené dnes.



Nové telefóny budú nepochybne tvoriť veľkú časť pripravovaných produktov Google, ale ak budú predchádzajúce roky, môžeme vidieť celý rad nových produktov.



Videli sme zvesti o nových bezdrôtových slúchadlách a novom Chromebooku. Existuje tiež návrh, že spoločnosť oznámi bezdrôtovú nabíjačku, ktorá bude spoločníkom týchto dvoch nových Pixel telefónov.



Povesti o hodinkách Pixel však boli stlačený .

Objavujú sa nové rendery

Známy a spoľahlivý leaker Evan Blass, ktorý tweetuje ako @evleaks, zverejnil 22. septembra niekoľko nových renderov.

Zdá sa, že sa hodia k mnohým ďalším únikom, ktoré sme nedávno videli, čo naznačuje, že jeden telefón má zárez, zatiaľ čo druhý nie.



Ešte lepší fotoaparát

Telefóny Pixel od Googlu sú známe ako úžasné nástroje pre fotografov. Vo väčšine testov Pixel 2 a Pixel 2 XL porazili takmer všetky ostatné telefóny na trhu.

debra stephenson bradley walsh

Google však na svojich telefónoch zatiaľ nepoužil nastavenie dvoch fotoaparátov a povesti naznačujú, že tento rok to zostane rovnaké, pričom na zadnej strane fotoaparátu sa nachádza iba jedna šošovka.



Povesti však naznačujú, že nové Pixely budú mať duálne predné kamery. Tie budú použité na portrétne fotografie (napriek tomu, že Google to robí na zadnom fotoaparáte bez potreby dvoch senzorov) a rozpoznávanie tváre.

Pixel aj Pixel XL budú vybavené dvoma prednými fotoaparátmi

Pixel aj Pixel XL budú vybavené dvoma prednými fotoaparátmi (Obrázok: Slashleaks)

Objavili sa informácie, ktoré naznačujú aj novú funkciu „super selfie“, čo by mohlo mať niečo spoločné s týmito novými duálnymi prednými fotoaparátmi.

Techradar naznačuje, že jeden z predných fotoaparátov bude mať prepínanie clony, čo je užitočné pri fotografiách pri slabom osvetlení. Oba predné fotoaparáty budú podľa všetkého 8-megapixelové.

Telefóny budú mať aj snímače odtlačkov prstov, takže nebudete nútení používať rozpoznávanie tváre na odomykanie, ak ho Google obsahuje.

Je tiež možné, že jeden z predných fotoaparátov bude vybavený širokouhlým objektívom, aby sa viac zmestilo do selfie.

Ďalší zárez

Tiež sa uvádza, že Google uvádza na trh Pixel 3 bez zárezu, zatiaľ čo väčší Pixel 3 XL ho skutočne bude mať.

ricky náčelníci cisára

Jednou z výčitiek, ktoré boli bežné okolo zárezu na uniknutých obrázkoch Pixel XL, je, že telefón má na spodnej strane stále „bradu“.

Na zariadeniach iPhone X, XS a XS Max vypĺňa obrazovka takmer celý telefón. Niektorí komentátori to označili za škaredé, zatiaľ čo iní povedali, že Pixel nie je o „štýle nad podstatou“.

Bezdrôtové nabíjanie

Oba nové telefóny Pixel 3 budú zrejme , majú novú sklenenú zadnú stranu. To umožňuje bezdrôtové nabíjanie, ktoré nebude fungovať cez hrubé kovové puzdro.

Uniknutá animácia naznačuje, že prichádza aj bezdrôtová nabíjačka

Uniknutá animácia naznačuje, že prichádza aj bezdrôtová nabíjačka (Obrázok: 9to5Google)

Google môže k novým telefónom vydať aj vlastnú bezdrôtovú nabíjačku. Google si z toho takmer určite urobí srandu AirPower od Apple ak má bezdrôtovú nabíjačku pripravenú na použitie.

Farby

to je už boli odhalené že na nových Google Pixel 3 a Pixel 3 XL budú minimálne tri farebné možnosti.

Telefóny si zrejme zachovajú dvojfarebný dizajn z minulého roka a pridajú aj dve nové farby. Jedna svetlomodrá (alebo zelená) a jedna v akejsi svetloružovej.

Únik tapiet Pixel tiež naznačuje, že tieto farby môžu byť legitímne. Mnohé tapety odrážajú uniknuté farby.

212 anjelské číslo láska

Uniknuté tapety tiež naznačujú, že sa menia v závislosti od určitých podmienok. Napríklad denná doba alebo pohyb z telefónu.

Vodeodolný

GSM Arena naznačuje že telefóny budú vodotesné a s krytím IP67. To znamená hĺbku 1 m po dobu 30 minút.

Toto bola nová funkcia minulého roka, pretože pôvodné pixely neponúkali vodeodolnosť. Tento rok to pravdepodobne nezmizne, aj keď sa to môže zlepšiť.

eSIM zostane

Minuloročné Pixely mali eSIM ako nový rad iPhonov. Nie je dôvod očakávať, že sa to zmení.

Môžeme vidieť zvýšenú podporu pre túto funkciu od britských mobilných operátorov, teraz je na palube aj Apple. Vodafone a EE majú podporu pre eSIM a táto funkcia bude pravdepodobne v priebehu budúceho roka bežnejšia - zbohom plastové SIM karty?

Video sa načítavaVideo je nedostupnéPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Špecifikácie

Vyzerá to tak, že Pixel 3 a Pixel 3 XL budú poháňané osemjadrovým Snapdragonom 845. Niektoré zvesti naznačujú 4 GB vnútornej pamäte RAM, zatiaľ čo iné sa prikláňajú k 6 GB.

Procesor má osem jadier, štyri bežia na 2,8 GHz a štyri na 1,7 GHz. Rovnako ako u väčšiny telefónov sa tieto jadrá s nižším taktovaním použijú na úsporu energie. Vyššia rýchlostná sada sa použije na hry a úlohy s vysokou intenzitou.

Úložisko bude pravdepodobne 64 GB a 128 GB, avšak čoraz väčší počet telefónov s Androidom má teraz oveľa viac úložného priestoru, takže by sa mohol objaviť model s 256 GB alebo 512 GB.

Obchodný model spoločnosti Google je však založený na cloude, takže veľké kapacity telefónov takmer určite nie sú prioritou.

Rozlíšenie displeja na XL by malo byť okolo 1440 x 2960, čo je mierny nárast oproti minuloročnému telefónu, ale nie natoľko, aby to bolo badateľné. Pixel 3 bude mať zrejme rozlíšenie 1080 x 2160.

V krabici

Únik balenia Pixel 3 naznačuje, že Google do krabice pribalí zaujímavé slúchadlá USB-C. Zdá sa, že ide o krok nad bežnými nezmyslami, ktoré prichádzajú s mnohými telefónmi.

význam čísla 37

K dispozícii je tiež adaptér USB-C na USB-A, nabíjací kábel USB-C a konektor USB-C na 3,5 mm slúchadlá. Počúvaš Apple? Google stále robí adaptér v krabici!

Zostaňte naladení

Budeme mať spravodajstvo z udalosti spustenia spoločnosti Google, takže sa nezabudnite vrátiť 9. októbra a získať oficiálne podrobnosti o týchto dvoch vzrušujúcich telefónoch.

Najnovšie správy

Objavili sa ďalšie úniky ktoré podrobne popisujú niektoré nové fotografické funkcie, ako napríklad schopnosť rozpoznať e-mailové adresy na vizitkách alebo listoch.

Existuje aj viac videí s ľuďmi, ktorí už majú Pixel 3 XL a hlásia nové funkcie hmatovej odozvy podobné iPhonom a Apple Watch.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: