Mapy Google Street View zachytávajú nepríjemnú fotografiu páru počas „intímneho“ fotenia

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Je to navigačná aplikácia pre mnohých ľudí na celom svete a teraz Google Mapy zachytili pár pri pomerne nepríjemnom fotení.



Používatelia Redditu s orlími očami videli pár na nedávnej snímke, ktorú urobila kamera Google Street View v plážovom klube La Playa Xpu Há v Mexiku.



Zatiaľ čo dvojica vyzerá, že je na brehu vody v láskyplnom objatí, na fotografii je tretia osoba – fotograf.



Žena na fotografii má na sebe dlhé biele šaty, zatiaľ čo muž má na sebe oblek, čo naznačuje, že by mohlo ísť o svadobné alebo zásnubné fotenie.

Jeden používateľ Redditu však žartoval o pripojení fotoaparátu Google Maps Street View a napísal: Myslím, že získal ďalší uhol a ani si to neuvedomil.

kedy je festival 2017

Žena na fotografii má na sebe dlhé biele šaty, zatiaľ čo muž má na sebe oblek, čo naznačuje, že by mohlo ísť o svadobné alebo zásnubné fotenie (Obrázok: Google)



Google Mapy

Funkcia Street View v Mapách Google bola spustená už v roku 2005 a umožňuje vám vidieť panoramatické snímky rôznych miest.

Ak si to chcete vyskúšať na vlastnej koži, otvorte aplikáciu Mapy Google a vyhľadajte miesto alebo umiestnite špendlík na mapu.



V spodnej časti aplikácie klepnite na názov miesta alebo adresu, potom sa posuňte nadol a vyberte fotku s označením „Street View“.

Potom sa vám zobrazí pohľad na toto miesto na úrovni ulice, v ktorom môžete manévrovať potiahnutím prstom po obrazovke.

Keď skončíte, klepnite na späť a vrátite sa späť do hlavného zobrazenia Máp.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: