Oznámenie o hre Google GDC 2019 NAŽIVO: Sledujte, ako Google predstavuje „Netflix pre hry“

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Google sa pripravuje na odhalenie svojej „vízie budúcnosti hrania hier“. Konferencia vývojárov hier dnes v San Franciscu.



Počas hlavnej prednášky o 17:00 GMT sa očakáva, že vyhľadávací gigant odhalí svoje dlho očakávaná služba streamovania hier , niektorí popisovaní ako „ Netflix pre hry“.



Herná služba s kódovým označením „Yeti“ využíva technológiu Stream, pričom správy naznačujú, že hráči budú mať neobmedzený prístup ku knižnici hier za pevný mesačný poplatok.



denné úmrtia na koronavírus vo Veľkej Británii

Google sa tiež hovorí o spustení a fyzická konzola a ovládač popri streamovacej službe.

Video sa načítavaVideo nie je k dispozíciiPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Zatiaľ nie je jasné, či bude konzola Yeti pozostávať z veľkej krabice podobnej a Hracia stanica alebo Xbox , alebo malý dongle, podobný Chromecast .

Vieme však, že na prístup k službe streamovania hier od Googlu si konzolu nebudete musieť kúpiť, pretože bude dostupná na viacerých platformách.



Povesti naznačujú, že Google tiež spolupracuje s niekoľkými videohernými štúdiami na portovaní existujúcich hier do svojej služby. Zatiaľ nie je jasné, či niekto z nich vyvinie hru špeciálne pre Yetiho.

ostrov celebrít paris lees

Oznámenie môžete sledovať naživo vo vyššie uvedenom prehrávači videa.



Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: