Tajný vzťah Farrah Fawcett počas boja s rakovinou pred tragickou smrťou

3:00

Váš Horoskop Na Zajtra

Farrah Fawcett bola zapletená do tajného milostného vzťahu v posledných rokoch svojho života predtým, ako tragicky zomrela v roku 2009 po prehratom boji s rakovinou.



staré prémiové dlhopisy zomreli

Herečka, ktorá zomrela pred 11 rokmi vo veku 62 rokov, bola slávne vydatá Lee Majors od roku 1973 do roku 1982 – s hollywoodskym párom, ktorý sa dnes uzol pred 47 rokmi.



Farrah a Lee sa rozišli v roku 1979 a nakoniec sa rozviedli v roku 1982. Napriek tomu Lee trval na tom, že pár zostal „v komunikácii až do konca“.



Ale pre hviezdu Charlieho anjelov Farrah to nebolo len slnko a dúha v jej osobnom živote, pretože jej bývalý tvrdil, že s ním bola zapletená do hlbokej aféry napriek tomu, že bola v tom čase vo verejnom vzťahu s iným mužom.

Farrah mala údajne na sklonku života tajný románik (Obrázok: Getty Images)

Farrahin bývalý plameň Greg Lott (73) prvýkrát začal chodiť s kráľovnou krásy, keď obaja v šesťdesiatych rokoch navštevovali Texaskú univerzitu.



Hoci po univerzite s láskou prestali, Greg povedal, že dvojica obnovila svoj vzťah v roku 1998 a zostala párom 11 rokov, kým v roku 2009 nezomrela na rakovinu.

Zatiaľ čo zosnulá herečka bola naďalej romanticky spojená Ryan O'Neal v rokoch pred jej tragickým odchodom Greg napriek tomu tvrdí, že bol v skutočnosti mužom v tieni, do ktorého bola Farrah skutočne zamilovaná.



Greg otvoril svoje spomienky na takzvanú aféru a v roku 2013 povedal pre ABC News v Amerike: „Farrah Fawcett a ja sme sa znovu stretli vo vzťahu, láskyplnom a konsenzuálnom vzťahu jeden na jedného. Žiadni iní priatelia. Žiadne iné priateľky.“

Farrah bola v rokoch 1973 až 1982 slávne vydatá za Lee Majorsa (Obrázok: Ron Galella Collection cez Getty Images)

Ale vzťah dvojice mal kľúčik od Farrahinho hereckého priateľa Ryana, o ktorom Greg tvrdí, že mu zakázal vidieť Farrah v jej posledných dňoch.

Greg tvrdil: „Zabránil mi vidieť lásku môjho života predtým, ako zomrela. Fotografie nevytvárajú vzťah. Viem, čo som s ňou mal. To nemal. Pokazil to.“

Aj keď sa Farrah v skutočnosti nikdy nezviazala s Ryanom počas ich verejnej romance v rokoch 1979 až 1997, v roku 1975 spolu privítali svojho syna Redmonda.

gule z ocele militantný černoch

Ale napriek ich rozchodu - ku ktorému došlo viac ako desať rokov pred Farrahinou smrťou - zostal Ryan neustále prítomný v živote herečky.

Hviezda v rokoch pred jej tragickým odchodom verejne randila s hercom Ryanom O'Nealom

Farrah chodila s Ryanom v rokoch 1979 až 1997 (Obrázok: REX/Shutterstock)

Greg ďalej tvrdil, že má medzi sebou a Farrah roky rukou písané poznámky, ako aj fotografiu, ktorú mu podľa jeho slov Ryan poslal po smrti hviezdy a na ktorej bolo napísané: „Pre Grega Lotta nikto nevyhrá. Mier.“

sinead alebo connor syn smrť

A keď sa poukázalo na to, že Greg v skutočnosti nemá žiadne spoločné fotky s Farrah počas ich údajného '11-ročného romániku', Greg tvrdí, že to bolo preto, že to chcel povedať mimo očí verejnosti.

Spomenul si: ‚Naposledy som s Farrah hovoril neskoro v noci 9. apríla – dva a pol mesiaca pred jej smrťou. Pripravovala sa na návrat domov z liečenia v nemocnici St John’s Hospital v Santa Monice

'Povedala mi: 'Zajtra prídem domov. Milujem ťa a zavolám ti.'

Ale už o nej nikdy nepočul.

Syn Redmond, Ryan O'Neal a Farrah Fawcett

Dvojica spolu privítala syna Redmonda v roku 1975 (Obrázok: Getty)

V zúfalstve odletel do jej domu v Los Angeles v Kalifornii, no tvrdí, že keď sa tam dostal, Ryan ho pri dverách odvrátil.

vznešený lynč michael barrett

Dodal: „Nikdy som sa nemusel rozlúčiť s Farrah. Ryan ma vylúčil zo svojho života.“

Keď hovorili o tom, aká bola zosnulá herečka, keď sa na seba prvýkrát pozreli v šesťdesiatych rokoch, Greg opísal kráľovnú krásy ako „šantivé palomino – všetky nohy, zuby a duch“.

Pokračoval: „Boli sme slepí, blázniví, zamilovaní. Farrah bola moja najlepšia kamarátka a inšpirácia.

„Pred všetkými tými rokmi sme sa do seba zamilovali a nikdy sme sa neprestali milovať. Naše životy nás zaviedli veľmi odlišnými smermi, ale nakoniec sa jej srdce vždy vrátilo domov ku mne a Texasu.“

Máte príbeh na predaj? Kontaktujte nás na webcelebs@trinityNEWSAM.com alebo nám zavolajte priamo na číslo 0207 29 33033

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: