Fanúšikovia Mario Kart teraz môžu pretekať proti svojim priateľom na iPhone a Android

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Je to jeden z najpopulárnejších Nintendo hry všetkých čias a teraz môžu fanúšikovia Mario Kart konečne pretekať proti svojim priateľom na mobilnej verzii hry.



Mobilná hra s názvom Mario Kart Tour bola spustená na oboch iPhone a Android ešte v septembri, no doteraz mu chýbal režim pre viacerých hráčov.



ktorý presne vyhral rok 2018

Teraz Nintendo odhalilo, že hráči môžu konečne pretekať proti sebe.



Ak chcete hrať proti svojim priateľom, klepnite na tlačidlo Menu na obrazovke výberu pohára a potom klepnite na Multiplayer.

Ak túto možnosť vyberiete prvýkrát, zobrazí sa výzva týkajúca sa použitia údajov o vašej polohe. Upozorňujeme, že ak chcete pretekať proti blízkym hráčom, musíte súhlasiť s použitím týchto údajov.

Mario Kart mobile konečne spustil režim pre viacerých hráčov (Obrázok: Nintendo)



o koľkej dnes večer začína box

Ďalej si vyberte, ako chcete pretekať, či už proti priateľom, blízkym hráčom alebo hráčom z celého sveta.

Režim pre viacerých hráčov je momentálne beta testom, takže zajtra sa pred úplným vydaním môžu vyskytnúť nejaké chyby.



Nintendo vysvetlilo: Určité špecifikácie pre viacerých hráčov sa medzi týmto testom a jeho úplným vydaním zmenia. Údaje o ukladaní pre viacerých hráčov vygenerované počas tohto testu preto nemožno preniesť do úplného vydania pre viacerých hráčov.

mario kart mobil (Obrázok: YouTube)

vlaková nehoda v Croydone
Novinky z videohier

V hre si hráči môžu vybrať, ktorých jazdcov, motokáry a klzáky by chceli použiť v pretekoch na rôznych tratiach.

Nintendo vysvetlilo: Táto nová hra Mario Kart presahuje Rainbow Road so špeciálnymi mestskými dráhami, ktoré umožňujú hráčom pretekať na dráhach inšpirovaných skutočnými lokalitami ako New York, Tokio a Paríž.

Okrem kurzov založených na mestách dostanú niektoré z ikonických postáv vrátane Maria, princeznej Peach a Luigiho aj variácie, ktoré zahŕňajú „miestnu chuť“ miest, tvrdí Nintendo.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: