Facebook Messenger v Spojenom kráľovstve nefunguje, pretože nahnevaní používatelia hlásia, že ich celá história správ bola VYMAZANÁ

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Aktualizácia, 13. júla o 15:00: Facebook tvrdí, že vyriešil problém, ktorý ovplyvňoval Facebook Messenger.



Dnes (13. júla) mali niektorí ľudia v Messengeri problémy s prihlásením do aplikácie. Tento problém sme vyriešili a zmiernili a ospravedlňujeme sa za akékoľvek nepríjemnosti, povedal hovorca technologickej spoločnosti S Online.



NEWSAM Tech otestoval samotný Facebook Messenger a zdá sa, že aplikácia opäť funguje normálne.



Pôvodný príbeh: Niekoľko hodín po tom, ako prešla aplikácia Facebook do režimu offline pre tisíce používateľov systému Android v celej Európe Facebook Zdá sa, že aplikácia Messenger dnes ráno pre používateľov zo Spojeného kráľovstva nereaguje.

Od rozzúrených používateľov sa objavili správy, že aplikácia dokonca vymazala niektoré z ich konverzácií.

najlepší hráči vo fifa 16

V súčasnosti je na Facebook Messengeri aktívnych 1,3 miliardy používateľov. Ale podľa výpadku webovej stránky Down Detector bolo dnes ráno viac ako 120 hlásení o problémoch s aplikáciou.



Zdá sa, že väčšina používateľov začala mať problémy dnes ráno okolo 7:45.

'#Facebook #Messenger práve zjedol všetko. Všetky moje konverzácie sú preč,“ napísal jeden nespokojný používateľ na Twitteri.



Ďalší nahnevaní používatelia dali najavo svoje pocity na webovej stránke Down Detector.

„Messenger dnes ráno nešiel, odinštaloval som ho a znova nainštaloval. Teraz sa neprihlási. :(,' napísala Izabella Ciobanu na stránku.

Down Detector zachytáva dnešné ranné problémy s Facebook Messengerom (Obrázok: Down Detector)

Včera sme videli veľké množstvo používateľov, ktorí nemohli načítať hlavnú aplikáciu Facebooku. Zdá sa, že mnohí z postihnutých používajú zariadenia so systémom Android.

Facebook potvrdil, že služba hlavnej aplikácie bola obnovená, ale zatiaľ nekomentoval aktuálne problémy s Messengerom.

prvé rande sam reece

Spoločnosť NEWSAM Tech kontaktovala Facebook so žiadosťou o komentár k problému a tento článok aktualizuje hneď, ako sa ozveme.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: