Spojenie Emmy Corrinovej s veľkou fanúšičkou ku kráľovskej rodine pred účinkovaním vo filme The Crown

3:00

Váš Horoskop Na Zajtra

Emma Corrin, ktorá hrá Dianu, princeznú z Walesu v seriáli Netflix Koruna , je už dlho fanúšikom kráľovskej rodiny.



A tak hrať ikonickú rolu Diany musel byť splneným snom – nieto ešte zistiť to princ Harry , Dianin syn, reláciu skutočne sleduje.



Táto 25-ročná herečka prevzala ikonickú rolu v najnovšom seriáli a získala množstvo ocenení vrátane Zlatého glóbusu za najlepšiu herečku a Screen Actors Guild Award za vynikajúci herecký výkon v dramatickom seriáli - ešte predtým, ako prišli. ako nebinárne.



Ale predtým, ako si obliekli Dianine slávne svadobné šaty, Emma priznáva, že boli tak trochu kráľovskými fanúšikmi a keď sa princ William oženil s Kate Middleton, v davoch pred Westminsterským opátstvom mávali vlajkou.

Emma v rozhovore s americkým moderátorom chatovej show Jimmym Kimmelom vysvetlila: „Pamätám si, že pred desiatimi rokmi som mala 15, bola som so svojou kamarátkou Katherine a veľmi nás zachvátila kráľovská svadobná horúčka, myslím, že pravdepodobne preto, že sme boli obaja veľmi znudený a veľmi slobodný.

'Tak sme sa rozhodli ísť!'



Emma Corrin získala mnoho ocenení za stvárnenie princeznej Diany vo filme The Crown

Emma pokračovala: „Boli sme tak nadšení, pretože moja kamarátka Katherine mala tohto skvelého nafukovacieho narcisa.



„Pamätám si, že keď sme sledovali tie zábery, aby sme videli, či by sme mohli nahliadnuť do seba, nevideli sme sa, ale videli sme uprostred týchto davov tohto obrovského nafukovacieho narcisa, ktorého držala v rukách. ' dodali.

O 10 rokov neskôr sa však karta obrátila a teraz je potvrdené, že Emmu skutočne sleduje niekoľko členov rodiny.

Medzi nimi je aj princ Harry, ktorý o naladení programu Netflix hovoril počas rozhovoru s Jamesom Cordonom.

Povedal, že to dáva britským divákom predstavu o životnom štýle kráľovskej rodiny a tlakoch, ktorým sú vystavení, aby dali povinnosť a službu nad svoju rodinu.

Emma prezradila, že stáli pred Westminsterským opátstvom na svadbe princa Williama a Kate Middletonovej (Obrázok: Jimmy Kimmel Live/Youtube)

Dokonca priznal, že šou je realistickejšia, než by si ľudia mysleli.

Počas špeciálneho klipu pre The Late Late Show Harry povedal, že uznáva, že show je „voľne založená na pravde“.

„Nepredstierajú, že sú to správy, sú vymyslené, ale voľne sa zakladajú na pravde,“ povedal.

„Samozrejme, že to nie je úplne presné, ale voľne vám to dáva približnú predstavu o tom, čo je to za životný štýl, aké sú tlaky kladenia povinnosti a služby nad rodinu a všetko ostatné, čo z toho môže pochádzať.

Emma Corrin bola jednou zo stoviek ľudí, ktorí stáli pred Westminsterským opátstvom na oslave kráľovskej svadby (Obrázok: Getty Images)

„S The Crown mi vyhovuje oveľa viac, ako keď vidím príbehy písané o mojej rodine, mojej žene alebo mne,“ priznal.

Emma bola obsadená ako Diana, aj keď neboli technicky na konkurze na túto rolu a v skutočnosti len zasahovali ako herci, ktorí dúfali, že budú hrať Camillu Parker-Bowles, s ktorými by mohli čítať riadky.

Povedali Rozmanitosť : „V Londýne som nejako pracoval, pracoval a snažil som sa zarobiť peniaze.

Požiadali ma Nina Gold a Rob Sterne, ktorí obsadili The Crown, aby som prišiel a pomohol mi s niektorými chemickými čítaniami, ktoré robili medzi Camillas, ktorú skúšali.

Princ Harry povedal Jamesovi Cordenovi, že pozerá The Crown, ktorý je založený na jeho rodine (Obrázok: The Late Late Show s Jamesom Cordenom/Youtube)

Peter [Morgan] napísal niekoľko predbežných scén s Camillou a Dianou, a tak potrebovali niekoho, kto by Diane čítal.

Nebol to konkurz. Dostal som zaplatené za to, že som tam bol, a nemienil som byť pred kamerou.

abby a brittany hensel priateľ

Môj agent povedal: 'Je to perfektná situácia, pretože to bude beznátlakový konkurz!''

Dodali: „Rozhodli sme sa, že sa pripravím, ako keby to bol konkurz. A tak som aj urobil a na hlase som pracoval s mojou mamou, ktorá je logopédka. A potom som sa naučil riadky.

Emma Corrin ako princezná Diana a Josh O'Connor ako princ Charles (Obrázok: Des Willie/Netflix)

A ja som sa len bavil, pretože som v tom čase vlastne nič nerobil.

Provizórny konkurz sa vyplatil a Emma bola potvrdená ako nová Diana v roku 2020, pričom získala množstvo ocenení za herecký výkon po boku princa Charlesa Josha O'Connora.

Emma nedávno potvrdila, že používajú zámená ona/oni, a spomenula si na svoju skúsenosť s kúpou zaväzovača na prsia spolu s obrázkami, ktoré ho nosia.

Emma pri popise série čiernobielych fotografií napísala: „Niekedy predtým, ako som si kúpila svoj prvý viazač, keď som sa bavila s @sirdavidsimon, použili sme boxerský obal, ďakujem, že ste to so mnou zachytili, veľmi intímne, veľmi nové, veľmi cool. Všetko je správna cesta.“

„Veľa zvratov a zmien a to je v poriadku! Prijmite to,“ dodali.

Instagram

Zväzok hrudníka je, keď niekto stlačí prsné tkanivo, aby vytvoril vzhľad plochého hrudníka.

Je to bežná prax medzi transmužmi a nebinárnymi ľuďmi, ktorí nechcú, aby ich hrudník vyzeral žensky.

Emma tiež využila novú možnosť Instagramu, kde používatelia môžu uviesť svoje zámená vo svojom životopise a potvrdiť, že ich zámená sú ona/oni.

Dostali prílev podpory od fanúšikov aj známych celebrít, ako napísala speváčka Paloma Faith: 'Krásne obrázky xx', zatiaľ čo herec Tommy Dorfman dodal: 'Tak veľmi ťa milujem'.

Princovia William a Harry so svojou matkou, princeznou Dianou, v roku 1995 (Obrázok: Getty Images)

Streamovacia platforma Netflix , ktorá vyrába Koruna , tiež prejavil svoju podporu a zanechal viacero emotikonov lásky.

Emma najprv naznačila, že sú nebinárni, v príspevku, ktorý o sebe hovoril ako o 'queer', hoci o svojej sexualite verejne nediskutovali.

Emma zdieľala sériu obrázkov z fotenia s motívom nevesty v apríli 2021 a k záberom pridala titulok: 'ur fave queer bride'.

To sa stretlo s nadšením zo strany LGBT+ komunity, keď jeden sledovateľ odpovedal: „Svätá reprezentácia, na ktorú sme čakali!“

„Výhra pre gayov,“ pridal ďalší.

Instagram

Po hraní Diany v jednej sérii The Crown bude Emma nahradená herečkou The Night Manager Elizabeth Debicki pre piatu a šiestu sezónu ako staršiu inkarnáciu Diany.

Elizabeth o tejto úlohe povedala: „Duch princeznej Diany, jej slová a jej činy žijú v srdciach mnohých ľudí. Je mojou skutočnou výsadou a cťou pripojiť sa k tejto majstrovskej sérii, ktorá ma úplne uchvátila už od prvej epizódy.

Medzitým bude Emmin ďalší projekt hrať v pripravovanej romantickej dráme My Policeman, založenej na kriticky uznávanom LGBTQ+ románe s rovnakým názvom od Bethan Roberts.

V očakávanom filme bude hviezdou aj speváčka Harry Styles a David Dawson a zobrazuje Harryho a Emmu ako Toma a Marion, pár, ktorého životy obráti naruby návšteva tajomného hosťa.

Producent filmu, Robbie Rogers, zverejnil fotografiu Emmy, Harryho a Davida pózujúcich na natáčaní a vedľa nej napísal: „To je zábal! Ďakujeme všetkým @amazonstudios a @jennifersalke a veľké ďakujem celému nášmu obsadeniu a štábu!

'Milujem každého jedného z vás! Mali sme neuveriteľný čas pri vytváraní tohto filmu a nemôžem sa dočkať, až ho ľudia uvidia! #MyPoliceman.'

Pre film zatiaľ nie je stanovený dátum premiéry, no do kín sa pravdepodobne dostane v roku 2022.

Chcete sa podeliť o príbeh? Chceme o tom všetko počuť. Napíšte nám na adresu yourNEWSAM@NEWSAM.co.uk

Čítaj viac

Čítaj viac

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: