Disney Plus je teraz k dispozícii pre zákazníkov Sky len za 5,99 GBP mesačne

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Takže ste uviaznutí vo vnútri a možno budete mať deti, ktoré sa počas toho zabavíte Koronavírus kríza... No nebojte sa ako dnes Disney+ spustí a môžete ho získať na Sky.



Existujúci predplatitelia Disney sa môžu prihlásiť Disney+ na ich Sky Q box od dnešného dňa začať využívať novú službu.



Každý, kto si chce pridať predplatné Disney+ do svojho Balík Sky Q bude môcť tak urobiť už za 5,99 £ mesačne.



Zákazníci Sky Q si môžu kúpiť aplikáciu Disney+ v časti „Aplikácie“ na krabici Sky Q – kde nájdete aj svoje ďalšie obľúbené aplikácie, napr. Netflix , YouTube a Spotify.

Disney+ sa vo Veľkej Británii spustí v utorok 24. marca (Obrázok: Disney)

Disney+ je úplne nová predplatená služba s nekonečnou zábavou pre starých aj mladých. Objavte najlepšie príbehy od Disney, Pixar, Marvel, Star Wars a National Geographic na jednom mieste.



Predplatiteľská služba stojí 5,99 GBP mesačne alebo 59,99 GBP ročne – existuje dokonca bezplatná sedemdňová skúšobná verzia práve teraz, tak na čo čakáte?

Zákazníci Sky Q budú mať prístup ku všetkým vašim odporúčaniam pre Sky TV a Disney filmov a seriálov vedľa seba.



Pripravte sa na objavovanie ďalekej galaxie so Star Wars: The Mandalorian alebo buďte nohami pevne na planéte Zem so Svetom podľa Jeffa Goldbluma.

Môžete tiež sledovať stovky filmov Disney, 20th Century a Marvel, ktoré sú dostupné v ich obývačke z aplikácie Sky Q.

Sky Q je to pravé miesto, kde je všetko, čo máte radi, na jednom, jednoduchom a dostupnom mieste.

Od filmových hitov až po nadčasovú klasiku a dokonca aj nové originály – pre každého je tu niečo, čo vás zabaví, keď ste zamknutý vo vnútri.

Pridanie Disney+ pridáva k širokému spektru obsahu Disney, ktorý je už na Sky Q; od trhákov ako Toy Story 4 a The Lion King (2019), až po obľúbené detské postavičky a kanály Disney na Sky Kids, ktorá má aj tisíce epizód iného zábavného a vzdelávacieho obsahu.

Pozri Tiež: