Currys PC World znižuje o 90 £ z balíkov štartovacích súprav Google Home Mini a Phillips Hue

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Technický maloobchodný gigant Currys spustila obrovské zľavy na Začínajúce súpravy Google Home Mini a Philips Hue .



Úsporné balíčky sú teraz 69,99 £, znížené z 159,99 £ – obrovská úspora 90 £ pre nakupujúcich, ktorí si chcú vybaviť svoj dom týmito základnými prvkami inteligentnej domácnosti a sú k dispozícii kúpiť online na currys.co.uk alebo v predajni.



Každý balík je dodávaný s reproduktorom Google Home Mini, bežne v hodnote 49 £, no v predaji za 24 £, a štartovacou súpravou žiaroviek Philips Hue ambiance v hodnote 120 £, no v predaji za 109 £.



Zákazníci si môžu vybrať medzi farebnými alebo bielymi štartovacími súpravami žiaroviek a majú na výber farby pre mini reproduktor uvedený v ponuke.

Nákup oboch položiek samostatne by zákazníkov vystavil späť na 159,99 GBP (alebo 123 GBP v akcii), takže je to stále výhodná ponuka pre kupujúcich, ktorí si aj tak plánujú kúpiť nejaké inteligentné domáce príslušenstvo.

Balík predstavuje najlacnejší spôsob nákupu dvoch doplnkov pre inteligentnú domácnosť



The Google Domáce mini reproduktor ponúka množstvo užitočných funkcií, od nastavovania pripomienok a plánovania schôdzok pomocou Google Assistant až po pripojenie k iným inteligentným domácim zariadeniam, ako je rad žiaroviek Philips Hue.

Po nastavení oboch zariadení môžu používatelia meniť nastavenia osvetlenia v celom svojom dome pomocou hlasových príkazov cez reproduktor.



Existujú nekonečné konfigurácie osvetlenia, ktoré možno nastaviť na žiarovkách, čo vám umožní nastaviť si náladu podľa príležitosti a nastaviť alebo ovládať časovače, aby sa všetko vyplo – aj keď nie ste doma.

Distribučné centrum Currys PC World v Newarku, Nottinghamshire

Stovky položiek sú teraz v predaji na Currys PC World (Obrázok: PA)

Currys PC World

Nie sú to len ponuky pre inteligentné domy, na ktoré Currys momentálne ponúka zľavy. Reťazec hlavnej triedy zaviedol zníženie cien vo všetkých technických a elektrických kategóriách, vrátane najnovších smartfóny od Google Pixel , 4K HD televízory Toshiba a práčky Hotpoint .

Predaj, ktorý je dostupný online na currys.co.uk a v predajniach bude do 16. júla.

Ak plánujete pridať do svojej zbierky reproduktorov Google, zhrnuli sme aj najlepšie ponuky pre všetky zariadenia Google Home vrátane najnovších zariadení Google Home Max a Google Home Hub.

Pozri Tiež: