Páchatelia cereálií: „Zdravé“ cereálne tyčinky plné cukru ako šiška Krispy Kreme

Správy

Váš Horoskop Na Zajtra

Cereálne tyčinky a pochutiny určené pre zaneprázdnených Britov, ktorí si uvedomujú zdravie, obsahujú viac cukru ako šiška Krispy Kreme.



Kellogg’s Nutri-Grain Elevenses má takmer štyri čajové lyžičky cukru – dvakrát toľko ako glazovaná šiška.



muž visiaci z komína

Včera zverejnený prieskum zistil, že 29 z 30 najpredávanejších tyčiniek – niektoré sú zamerané na deti – má vysoký obsah cukru.



Cereálie a mliečna čokoláda Monster Puffs, ktorá sa predáva ako skvelá pre váš obedár, má viac ako dve čajové lyžičky cukru. nájdený – dvojnásobný v porovnaní s čokoládovou tráviacou sušienkou.

Spotrebiteľský dozorca uviedol, že šesť zo siedmich cereálnych tyčiniek pre deti má vysoký obsah nasýtených tukov, čo môže viesť k vysokému cholesterolu.

A 16 z 30 študovaných tyčiniek obsahuje 30 % cukru, čím sa rúca mýtus, že pochutiny sú zdravou voľbou pre tých, ktorí sú na cestách.



ktoré? Šéf Richard Lloyd povedal: Ľudia si často vyberajú cereálne tyčinky vo viere, že sú zdravšie ako čokoláda alebo sušienky, ale náš výskum ukazuje, že to môže byť mýtus.

S vysokým obsahom cukru a nasýtených tukov v niektorých výrobkoch by sa mali nachádzať na pulte sladkých jedál, nie ako zdravé potraviny.



Výrobcovia musia mať oveľa jasnejšie informácie o tom, koľko cukru, tuku a kalórií obsahujú jednotlivé tyčinky. Chceme, aby všetky potraviny mali systém kódovania semaforov.

Kellogg's povedal: Sme zmätení z toho, prečo by niekto nazval snack Nutri-Grain Elevenses cereálna tyčinka... Pečieme ho ako koláč a predávame ho ako popoludňajšie občerstvenie.

344 význam anjelského čísla

Spoločnosť Honey Monster Foods, ktorá vyrába Monster Puffs, uviedla, že nikto nie je k dispozícii, aby sa vyjadril.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: