Dátum vydania Call of Duty: WWII odhalený, keď Activision potvrdzuje, že sa herná séria vracia ku svojim koreňom

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Fanúšikovia Call of Duty už dlho špekulujú nad ďalšou hrou vo franšíze. Konkrétne, kedy by to bolo nastavené a ako by sa to mohlo volať.



Prvý hry v sérii sa odohrávali počas druhej svetovej vojny, potom sa presunuli do modernej doby a nakoniec do blízkej budúcnosti v minuloročnom vesmírnom vydaní Infinite Warfare.



O prvej svetovej vojne sa chvíľu hovorilo, ale potom si konkurenčná franšíza FPS Battlefield vybrala toto obdobie na jeho najnovšia splátka.



kto je harvey price otec

Objavili sa aj zvesti, že COD sa vráti k svojim koreňom z druhej svetovej vojny. Ako sa ukázalo, tieto fámy boli správne.

potrebujete televíznu licenciu na netflix

Dnes skôr oficiálny účet Call of Duty na Twitteri potvrdil, že ďalšia hra sa bude volať Call of Duty WWII.

Tweet tiež upozornil na celosvetové odhalenie hry 26. apríla o 18:00 britského času.



Call of Duty WWII vyvíja spoločnosť Sledgehammer Games, ktorá tiež vyvinula Modern Warfare 3 (spolu s Infinity Ward) a Pokročilé bojovanie .

čo znamená 32

Medzi fanúšikmi prevládol pocit, že séria Call of Duty začala do istej miery stagnovať a jej moderné a sci-fi položky sa v preplnenom žánri nedokázali presadiť. Pridanie jet packov a robotických exo-skeletov zanechalo niektoré z nedávnych vydaní dosť všeobecné.



Či sa týmto skokom podarí oživiť sériu, je niečo, čo všetci COD hráči budú chcieť zistiť, keď nová hra vyjde koncom roka.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: