Bude Fallout 76 na Steame? Zatiaľ nie, ale Bethesda uviedla dôvod

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Fallout 76 nebol pri svojom spustení na Steame, pretože Bethesda povedala, že je „kľúčový“ pre poskytovanie tej najlepšej možnej hry.



V budúcnosti sa to môže zmeniť, ale na spustenie hry je k dispozícii iba spúšťač vydavateľa Bethesda Softworks.



Starší viceprezident marketingu a komunikácie Pete Hines povedal, že to bolo preto, aby vydavateľ mohol priamo pracovať s hráčmi.



V tomto konkrétnom prípade ide o online hru a my sme mali pocit, že pokiaľ ide o PC, schopnosť priamo obsluhovať našich zákazníkov, povedal Hines, a mať vzťah jeden k jednému bolo nesmierne dôležité a kľúčové pre to, aby sme mohli urobiť najlepšiu možnú hru.

Nie je to prvýkrát, čo sa to stalo, Bethesda urobila niečo podobné s Fallout Shelter na PC.

Najprv bol dostupný len na Bethesda.net, o osem mesiacov neskôr prišiel na Steam.



(Obrázok: Bethesda)

Hines tiež povedal : „Boli sme touto cestou už predtým. Urobili sme [The Elder Scrolls Online] a urobili sme ESO iba na [Bethesda.net] a existujú možnosti na čokoľvek, čo sa rozhodnete urobiť, ale s istotou vieme, že ak zákazník príde priamo k nám, máme oveľa lepšiu schopnosť pracovať priamo s nimi na čomkoľvek, čo sa objaví – na rozdiel od, viete, cez Steam je to prirodzené: máte do toho zapojenú ďalšiu stranu.



„Máte s niečím problém, ako keby sme museli spolupracovať s niekým iným, aby sme zistili váš problém, na rozdiel od: Máte problém? Je na nás, aby sme to vyriešili, na nás je to opraviť. ... Nie je tu nikto iný, s kým by sme sa museli porozprávať. Nemusím ísť za niekým a povedať: ‚No, musíte ho kontaktovať ohľadom x, y alebo z.‘ Zistili sme, že to je naozaj dôležité najmä pri online hre.

Hines neponúkol časový rámec, kedy Fallout 76 môže prísť na Steam – alebo či vôbec niekedy príde.

Beta test Fallout 76 sa už medzitým spustil a hra má prísť na PlayStation 4, Windows PC a XBox v novembri.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: