Blackberry Messenger sa vypína – a nostalgickí fanúšikovia sú zdrvení

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Či už to bolo posielanie správ svojim kamarátom alebo flirtovanie so zamilovaným, Blackberry Messenger (BBM) bol v polovici roku 2000 pre väčšinu ľudí využívanou službou messenger.



Teraz, takmer 14 rokov po prvom vydaní, sa BBM konečne vypína.



tess dalay tehotná tretie dieťa 2013

Spoločnosť Blackberry oznámila, že služba odosielania správ bude ukončená 31. mája.



V blogu o zmene sa napísalo: Aj keď sa musíme smutne rozlúčiť, nastal čas, aby sme ukončili spotrebiteľské služby BBM a aby sme sa pohli ďalej.

Zbohom, BBM (Obrázok: Blackberry)

Sme vďační za vašu podporu a chceme poďakovať všetkým, najmä našim používateľom, partnerom a zamestnancom, za to, že sú súčasťou cesty spotrebiteľských služieb BBM.



Dúfame, že si uchováte veľa pekných spomienok na zákaznícke služby BBM, ktoré pomohli formovať platformy messengerov tak, aby sa stali tým, čím sú dnes.

Zatiaľ čo BBM už veľa ľudí nepoužíva, mnohí sa rozhodli Twitter oželieť koniec nostalgického nástupišťa.



Jeden používateľ napísal: Rok 9 by nikdy nebol rovnaký.

Ďalší povedal: Sakra jedna z najrevolučnejších platforiem sociálnych médií a okamžitých správ, aké boli kedy vytvorené. BBM ma dostal cez strednú školu, toto je smutný deň.

A jeden vtipkoval: Zbohom BBM. Vďaka tebe som často flirtoval.

Zatvorenie BBM prichádza napriek maximálnemu úsiliu Blackberry udržať ho v chode. V roku 2013 spoločnosť spustila iOS a Android BBM aplikácie , ale bohužiaľ sa neukázali populárne.

Blackberry vysvetlil: „Zaumienili sme si oživiť spotrebiteľskú službu BBM, jednu z najobľúbenejších aplikácií na odosielanie okamžitých správ, ako multiplatformovú službu, v ktorej môžu používatelia nielen chatovať a zdieľať životné skúsenosti, ale aj konzumovať obsah a používať platobné služby.

„Naliali sme svoje srdce, aby sa to stalo realitou a sme hrdí na to, čo sme doteraz vybudovali.

„Technologický priemysel je však veľmi plynulý a napriek nášmu značnému úsiliu používatelia prešli na iné platformy, pričom sa ukázalo, že je ťažké prihlásiť nových používateľov.“

chlapčenské detské tričko v núdzi

Zbohom, BBM.

Najnovšie technické novinky
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: