Praktická ukážka Battlefield 5: Nevidené, nevypovedané a nehrané

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Vojnové príbehy Battlefield 5 sú, podobne ako minuloročný Battlefield 1 zameraný na 1. svetovú vojnu, výpravné misie pre jedného hráča, ktorých cieľom je oživiť nevýslovné príbehy z 2. svetovej vojny.



Na nedávnej ukážkovej akcii som si vyskúšal ukážku režimu, pričom som si prebral niektoré zmeny a doplnky, ktoré doň priniesol vývojár DICE.



Zatiaľ čo iné hry , a skutočne aj ďalšie režimy Battlefield 5 sa prikláňajú k veľkým bitkám, do ktorých je zapojených množstvo ľudí, samostatné War Stories sa zameriavajú na ľudí v tých časoch a ich osobné príbehy. V porovnaní s predchádzajúcou hrou majú misie pocit, že majú rovnakú dĺžku a kvalitu, takže zážitok je menej nerovnomerný.



Demo ukázalo niekoľko dojímavých príbehových momentov (Obrázok: EA SAYS)

Misie, ktoré sa budú dať hrať pri spustení, sú Prologue, Nordlys, Under No Flag a Tirailleur, v ktorých sa dostanete do kože rôznych postáv pochádzajúcich z rôznych krajín, ako je Anglicko a Nórsko.

Nordlys vás vyzýva, aby ste hľadali zajatú osobu, takže je to skvelá kapitola na precvičenie týchto tajných zručností.



Ako veľký fanúšik vojnových hier je realizmus kľúčovým faktorom a je spravodlivé povedať, že v demo, ktoré som hral, ​​bolo veľa emócií a silných momentov na osobnej ceste každej postavy. Okrem streľby zo zbraní a postupu cez úroveň tam bol hmatateľný pokus zobraziť bolesť a smútok, ako aj zvláštny moment humoru.

Tiene vás môžu prezradiť alebo upozorniť na nepriateľov (Obrázok: EA SAYS)



TV program majstrovstiev sveta 2018

V spôsobe, akým vám hra umožňuje pristupovať k úrovniam nahlas a hrdo, so žiariacimi zbraňami, alebo s použitím záludnej tajnosti, bol pocit slobody. Hranie oboch metód bolo zábavné.

Použitie technológie Nvida GeForce RTX Ray Tracing v Battlefield 5 pridáva niektoré filmové grafické prvky. Voda sa ukazuje úžasne dobre, zatiaľ čo tiene na oknách a výbuchy na autách vyzerajú skvele. Tiene majú tiež hernú funkciu, odhaľujúce polohu vašej postavy a nepriateľov, čo znamená, že musíte byť opatrní, kde sa skrývate.

Na výstave bola nádherná grafika (Obrázok: EA SAYS)

Na rozdiel od predchádzajúcich titulov Battlefield si už nebudete musieť kupovať Premium Pass, aby ste získali nový obsah. Namiesto toho je tu nový koncept Tides of War, ktorý má v úmysle zažiť prúd nových časovo obmedzených udalostí v hre.

Toto je skvelý krok, ktorý, dúfajme, zabráni rozbitiu hráčskej základne a som zvedavý, ako sa táto myšlienka vyvinie v mesiacoch nasledujúcich po vydaní hry.

Battlefield 5 vychádza pre Xbox One, PS4 a PC 20. novembra

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: