Recenzia Batman Arkham VR: Aké to je BYŤ Batmanom na PlayStation VR

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Sony má pripravených množstvo hier uvedenie náhlavnej súpravy PlayStation VR , ale Batman: Arkham VR je pravdepodobne najvzrušujúcejší z celej série.



Je postavený tým istým tímom, ktorý vytvoril predchádzajúce ocenené hry Arkham a predstavuje skvelý vstupný bod do hier vo virtuálnej realite.



Hra stojí 15,99 £, či už je kúpená v obchode alebo online, a má to svoj dôvod – budete ju môcť dokončiť približne za hodinu.



Nečakajte, že sa budete voľne túlať po uliciach Gothamu a zaobísť sa bez kriminálnych spodín, ako uznáte za vhodné.

Batman VR

Pomocou svojich detektívnych schopností musíte vyšetriť okolnosti vraždy v Batman: Arkham VR

Namiesto toho ide o riešenie hádaniek na koľajniciach zabalené do skvelého príbehu s Caped Crusaderom. Predstavte si to ako staré dobrodružné hry Monkey Island point 'n click z PC.



Vašou úlohou ako Batmana je vyriešiť zločin a postaviť sa Jokerovi prostredníctvom série jedinečných scénok inšpirovaných VR. Môže to znamenať, že budete otáčať ovládačmi PlayStation Move (ktoré si bezpodmienečne potrebujete, aby ste si to poriadne užili), aby ste otočili stopu alebo ich švihnutím vystrelili a vyslali lietajúci batarang.

Hra sa môže občas prepadnúť, keď budete zúfalo kývať hlavou, aby ste zachytili všetkých 360 stupňov tmavého, drsného Gotham City. Celkovo tu však nie sú takmer žiadne technické prešľapy a zistíte, že budete žasnúť nad svetom okolo vás a budete plne pohltení vynikajúcim hlasovým prejavom.



Keď si nasadíte Batmanovu kuklu vo VR, skutočne vás ponorí do fantázie, že ste tým Batmanom

Batman: Arkham VR je príkladom kvality pred kvantitou a mal by byť nevyhnutným nákupom pre každého majiteľa PlayStation VR.

Je to dokonalý úvod do média a nakoniec vám umožní premeniť vašu obývačku na plne funkčnú jaskyňu.

ktorý vyhral boj s Mcgregorom
načítavanie ankety

Plánujete si kúpiť PlayStation VR headset?

DOTERAZ 500+ HLASOV

ÁNONIENajčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: