Nový 4K televízor Bang & Olufsen automaticky stlmí obrazovku, keď sa stmavne, aby sa predišlo únave očí

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Luxusný dánsky výrobca reproduktorov Bang & Olufsen predstavil nový rad elegantných zariadení vrátane 4K Ultra HD Android TV so vstavanými renomovanými špičkovými reproduktormi.



kate garraway vidieť cez

Odhalené na Konferencia IFA v Berlíne Najnovšia ponuka spoločnosti B&O prichádza vo forme BeoVision Horizon, 4K Ultra HD TV vyrobeného z elegantného čierneho hliníka s minimálnym množstvom, ktorý sa zasúva do rôznych stojanov v závislosti od vašich preferencií bývania.



„BeoVision Horizon je navrhnutý s disciplinovanou pozornosťou k jemnejším detailom. Je to klasický televízor Bang & Olufsen, zbavený všetkého zbytočného,“ uviedla spoločnosť.



„Tento nový 4K Ultra HD TV ponúka absolútnu slobodu, pokiaľ ide o umiestnenie, [je] elegantne pripevnený na stenu, ale možno ho umiestniť aj na súpravu koliesok, otočný stojan na podlahu o 360 stupňov alebo ho ležérne oprieť o podlahu. stojan na stojan.“

BeoVision Horizon, postavený na operačnom systéme Android TV, je televízor s pripojením na internet, ktorý je vybavený množstvom aplikácií, vďaka ktorým je sledovanie online obsahu jednoduchšie ako kedykoľvek predtým.

Ale najlepšie zo všetkého je, že ponúka výkonný zvuk a obraz, ktorý sa automaticky prispôsobí svetelným podmienkam vďaka automatickej optimalizácii obrazu pre rôzne podmienky sledovania.



Funguje to prostredníctvom svetelného senzora, ktorý meria svetelné podmienky a podľa toho upravuje obrazovku.

Video sa načítavaVideo je nedostupnéPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Okrem kontroly kvality obrazu je BeoVision Horizon vybavený firemným Immaculate Wireless Sound, čo znamená, že používatelia môžu do systému pridať ďalšie bezdrôtové reproduktory bez káblov.



„Stačí zapojiť aktívne reproduktory do elektrickej siete v miestnosti a pripojiť sa bezdrôtovo k BeoVision Horizon,“ povedal B&O.

Systém však nie je lacný. BeoVision Horizon je k dispozícii ako 40-palcový a 48-palcový model za 2 495 GBP a 3 695 GBP.

prečo Američania oslavujú vďakyvzdanie

Rôzne stojany sú k dispozícii za príplatok, pričom stojany Easel, stojany na podlahu, stojany na kolesá a nástenné držiaky sa predávajú od 215 GBP.

Popri BeoVision Horizon predstavila spoločnosť B&O dva nové bezdrôtové reproduktorové systémy podobné Dalek, BeoSound 1 a o niečo väčší BeoSound 2. Dva reproduktory v tvare dopravného kužeľa údajne ponúkajú 360-stupňový zvuk bez ohľadu na to, kde sú reproduktory umiestnené. .

Menšie z týchto dvoch zariadení stojí ohromných 995 libier a väčšie a výkonnejšie z nich vás vyjde na 1 350 libier, ktoré zabíjajú peňaženku. Obe budú dostupné koncom októbra.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: