Astronaut NASA urobil úžasnú fotografiu Londýna z Medzinárodnej vesmírnej stanice

Veda

Váš Horoskop Na Zajtra

Astronauti na palube Medzinárodná vesmírna stanica (ISS) ponúkajú jedinečné pohľady na našu planétu, ktoré väčšina ľudí nikdy nebude mať možnosť vidieť.



ISS obieha našu planétu vo výške približne 400 km, čo znamená, že vesmírna stanica vykoná každý deň okolo 16 ciest okolo Zeme.



Teraz jeden NASA astronaut na palube ISS urobil úžasnú fotografiu Londýna z vtáčej perspektívy.



Jessica Meirová, astronautka, ktorá je súčasťou Expedície 61 a 62 NASA, zverejnila na Twitteri úžasnú fotografiu hlavného mesta Spojeného kráľovstva.

Medzinárodná vesmírna stanica (Obrázok: Getty)

Napísala: Pozrite sa na jasné svetlá spravodlivého londýnskeho mesta! Pohľady na svetlá mesta zhora evokujú obrazy pavučín, rozbitého skla alebo fraktálneho umenia.



Veľa pekných spomienok s mojimi príbuznými a priateľmi v tomto krásnom meste – myslím na vás všetkých z nízkej obežnej dráhy Zeme.

Počas jasných nocí je skutočne možné vidieť, ako nad hlavou na nočnej oblohe preletí Medzinárodná vesmírna stanica.



Video sa načítavaVideo nie je k dispozíciiPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz
Príbehy NASA

NASA vysvetlila: Je to tretí najjasnejší objekt na oblohe a je ľahké ho spozorovať, ak viete, kedy sa máte pozrieť hore.

Voľným okom to vyzerá ako rýchlo sa pohybujúce lietadlo, ktoré je len oveľa vyššie a cestuje o tisíce míľ za hodinu rýchlejšie!

Ak chcete vidieť ISS sami, navštívte stránku NASA Spot The Station tu .

Manchester United transfer zvesti david villa
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: