Apple Store DOWN vyvoláva zvesti, že nové iPady a AirPower by mohli byť uvedené na trh DNES

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Apple Store je momentálne offline, čo vyvolalo klebety, že výrobca iPhonov by sa mohol chystať na trh s ďalšou generáciou iPadov.



The stránky momentálne zobrazuje obrázok loga Apple so slovami „Buď hneď späť“ a vyhlásením: „Vykonávame aktualizácie v obchode Apple Store. Skontrolovať čoskoro.'



Neuvádza, aké aktualizácie budú, ale hovorí sa, že spoločnosť sa pripravuje na spustenie nových verzií svojich iPad a ipad mini , spolu s jeho dlho očakávaným Bezdrôtová nabíjačka AirPower .



Bolo tiež navrhnuté, že by mohla byť na ceste nová verzia iMacu.

Predpokladalo sa, že nový hardvér bude predstavený Nadchádzajúca udalosť spoločnosti Apple 25. marca .

pat o'brien

Zdá sa však, že technologický gigant môže plánovať skoré vysunutie nových zariadení, aby sa udalosť mohla zamerať na nové služby predplatného obsahu.



Novinár z Bloombergu Mark Gurman cez víkend záhadne tweetoval, že Apple plánuje aktualizácie pre iPad a iMac pred udalosťou 'It's showtime'.

Hovorí sa, že spoločnosť plánuje spustiť a Konkurent Netflixu za 1 miliardu dolárov a Amazon Prime Video na podujatí 25. marca spolu s a služba odberu noviniek .



Služba streamovania videa bude údajne ponúkať originálny obsah, ako aj televízne programy a filmy od spoločností ako Nickelodeon, MTV a Vh1.

Medzitým sa hovorí, že služba odberu správ ponúka prístup k populárnym novinám a časopisom, ako sú The New York Times a The Wall Street Journal, za pevný mesačný poplatok.

Najnovšie správy od Apple

Očakáva sa, že predplatiteľská služba Apple News bude stáť 9,99 USD mesačne a potenciálne by mohla byť spojená s existujúcou službou spoločnosti Apple Music streamovacia služba.

Zatiaľ nie je jasné, či Apple plánuje spustiť službu vo Veľkej Británii, ani ktorí britskí vydavatelia budú zapojení.

anjel číslo 919 význam
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: