Amazon Fire TV Cube je all-in-one reproduktor a prehrávač médií poháňaný Alexou

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Amazon predstavil najnovšieho člena svojej rodiny produktov Fire TV – Fire TV Cube.



Cube je v podstate inteligentný reproduktor poháňaný Alexou, podobný Amazon Echo, so zabudovanými funkciami Fire TV.



Takže okrem prehrávania hudby a odpovedí na otázky sa môže pripojiť k vášmu televízoru a poskytnúť prístup k viac ako 200 000 epizódam a filmom – s tisíckami titulov v rozlíšení 4K Ultra HD.



Na rozdiel od iných zariadení Fire TV od Amazonu sa Cube nedodáva s diaľkovým ovládačom, takže jediný spôsob, ako ho ovládať, je pomocou hlasového asistenta Alexa.

je sheridan smith tehotná

Kocka obsahuje osem mikrofónov a „pokročilú technológiu formovania lúčov“ na odfiltrovanie hluku v pozadí, čo znamená, že Alexa by mala počuť vaše požiadavky z celej miestnosti.

Pri spustení, streamovanie aplikácií ako Prime Video, Netflix , YouTube a My5 budú podporovať hlasové ovládanie v aplikácii.



Môžete teda povedať, Alexa, sledujte The Crown na Netflixe a váš kompatibilný televízor sa zapne, otvorí Netflix a začne hrať tam, kde ste prestali.

Môžete tiež povedať „Alexa, pauza“, „Alexa, rýchlo dopredu o 2 minúty“, „Alexa, prejdite doprava“ alebo „Alexa, choď domov“ a Alexa odpovie na vašu žiadosť.



Podľa Amazonu bude hlasové ovládanie v aplikácii pre ITV Hub, All 4 a Hayu nasledovať neskôr v tomto roku.

„Veríme, že hlas je najprirodzenejším používateľským rozhraním a zásadne zmení spôsob, akým ľudia interagujú s technológiou,“ povedal Eric Saarnio, vedúci Amazon Devices EU.

charlotte crosby kedysi a dnes

„Amazon Fire TV Cube využíva hlasovú službu Alexa, ktorá zákazníkom uľahčí ovládanie ich zábavy a sledovanie televízie a filmov, ktoré sú pre nich najdôležitejšie, bez použitia rúk.

„Ako prvý Fire TV na diaľku v Spojenom kráľovstve sme nadšení, že môžeme našim zákazníkom poskytovať jednoduchšie a rýchlejšie spôsoby používania ich zariadenia.“

Pokiaľ ide o kvalitu streamovania, Cube je doteraz najvýkonnejším zariadením Fire TV od Amazonu.

Používatelia budú môcť sledovať obsah v rozlíšení 4K Ultra HD rýchlosťou až 60 snímok za sekundu a zažiť brilantné farby HDR vďaka technológii Dolby Vision a HDR 10+.

Cube tiež obsahuje technológiu priestorového zvuku Dolby Atmos, čo znamená, že čistota zvuku by mala byť špičková.

zomrel leon z goggleboxu

Rovnako ako reproduktory Amazon Echo, aj Cube možno použiť na počúvanie hudby, sledovanie počasia, počúvanie správ, nastavovanie časovačov a získavanie odpovedí na otázky – aj keď je televízor vypnutý.

Catherine Tyldesley chudnutie

Dá sa použiť aj na ovládanie kompatibilných zariadení pre inteligentnú domácnosť, vrátane kamier, termostatov, svetiel, zvončekov, televízorov, soundbarov a A/V prijímačov.

Inteligentní asistenti

Odpovede Alexa sú však optimalizované pre veľkú obrazovku a tam, kde je to možné, sú sprevádzané vizuálnymi informáciami.

Môžete si tak prezerať kanály kompatibilnej inteligentnej domácej kamery, sledovať video brífingy, športové výsledky, rozšírené predpovede počasia a sledovať filmové upútavky na vašom televízore.

Fire TV Cube je teraz k dispozícii na predobjednávku na www.amazon.co.uk/firetvcube za 109,99 £ a začne sa dodávať 10. októbra.

Cube sa dodáva s IR predlžovacím káblom a ethernetovým adaptérom v balení.

Zákazníci si tiež môžu predobjednať Fire TV Cube a Ring Video Doorbell 2 spolu len za 218,99 GBP, čo predstavuje úsporu 70 GBP.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: