Recenzia Amazon Fire HD 8 (2017): Perfektný zábavný balík – s 12-hodinovou výdržou batérie.

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Amazon má už na trhu množstvo tabletov – a nie sú len cenovo dostupné – ale sú vhodné aj pre rodinu.



Fire HD 7 je dokonalé vreckové zariadenie – je skvelé pre deti, prezeranie na pohovke, každodenné dochádzanie a dokonca aj dlhé lety.



Medzi najlepšie výhody patrí šťavnatá 12-hodinová výdrž batérie – čo je na rovnakej úrovni ako Samsung a Apple.



Je to tiež vôbec prvý tablet značky Alexa, ktorý obsahuje funkciu rozpoznávania hlasu, ktorú nájdete v Echo.

A prichádza s až 32 GB úložného priestoru – ideálne na sťahovanie filmov, hudby, kníh a podcastov.

fotky z pitvy whitney Houston

Ale ak nemáte Prime, môžete sa ocitnúť v strate. Rozhranie tabletu je do značnej miery sústredené na vlastný ekosystém aplikácií Amazonu a je dodávané s predinštalovanými aplikáciami ako Amazon Video, Music a Kindle.



Bez nej sa môžete cítiť zablokovaní, pričom nezabúdajte, že štandardne nebudete mať prístup k Apple iOS alebo Google Play Store.

Ak zvažujete investíciu do Fire HD 7, tu je to, čo za svoje peniaze dostanete.



Kúpiť: Fire HD 8 je možné zakúpiť v rôznych farbách na Amazon.co.uk od 79,99 £ .

Dizajn

Dá sa kúpiť v čiernej, modrej, červenej a žltej farbe (Obrázok: Amazon)

Tablety od Amazonu nie sú navrhnuté tak, aby konkurovali špičkovým zariadeniam, ako sú iPad alebo Galaxy, ale za menej ako 80 GBP to, čo dostanete, nie je vôbec zlé.

Jeho 8-palcová sklenená obrazovka je väčšia ako váš smartfón a menšia ako váš laptop – takže je ideálna do kabelky – a na cestách pri čítaní, posúvaní alebo hraní.

Rovnako ako jeho predchodcovia sa zariadenie dodáva s farebným matným krytom - v štyroch odtieňoch - vrátane morskej modrej a kanárikovej žltej.

Ale nezaraďuje sa len do imidžu. Je tiež neuveriteľne pevný, čo znamená, že ak by ste ho nechali skĺznuť, existuje veľká šanca, že na prvý raz nepraskne. V skutočnosti Amazon tvrdí, že je odolnejší ako najnovší iPad a iPad mini 4.

Jednou z najväčších predností Fire 8 sú reproduktory. Sú namontované na boku a produkujú ostrý a hlasný zvuk, ideálny na počúvanie hudby a sledovanie filmov.

Pre tých, ktorí dúfajú, že o ňom budú čítať knihy, sa uistite, že inovujete na Fire OS pre Blue Shade. Tento šikovný nástroj automaticky upravuje a optimalizuje podsvietenie pre jasnejšiu obrazovku pre použitie Kindle.

Vlastnosti

Za 80 libier určite nebudete sklamaní (Obrázok: Amazon)

Fire 8 je zábavné zariadenie – je ideálne pre každého, kto chce využiť svoje výhody Prime – sledovanie filmov, čítanie kníh a sledovanie rebríčkov, kedykoľvek a kdekoľvek.

Ak je však kvalita fotoaparátu na prvom mieste vášho zoznamu – toto nie je zariadenie pre vás.

Kamera Fire 8 je dosť slabá a vytvára rozmazané zábery s malým množstvom detailov. Je ideálny na núdzové použitie, ale možno budete mať viac šťastia pri používaní smartfónu, ak chcete jasnejšie zaostrenie.

Okrem toho, s hustotou pixelov 189 ppi v porovnaní so 171 ppi v Fire 7 prináša lepšiu kvalitu pri sledovaní videí alebo hraní hier.

A tiež vám nebude chýbať miesto. Jeho 16 GB (alebo voliteľne 32 GB) úložisko stačí na niekoľko televíznych relácií a filmov a ak potrebujete viac, je tu slot na microSD kartu.

Tablet je plne nabitý celým množstvom produktov Amazonu, od elektronickej knižnice až po Audible.

A hoci to neumožňuje prístup do obchodu pre Android alebo iOS, môžete si nainštalovať Facebook, Spotify, TuneIn, Instagram a ďalšie na dosah ruky.

Ak ste predplatiteľom Prime, máte tiež ďalší bonus v podobe bezplatného neobmedzeného cloudového úložiska pre všetok váš obsah na Amazone.

Batéria a sklad

K dispozícii je tiež 32 GB možnosť, ktorá stojí od 99,99 GBP (Obrázok: Amazon)

Nový Fire HD 8 má rovnaký 1,3 GHz štvorjadrový procesor a 1,5 GB RAM ako verzia z roku 2016.

Je rýchly – najmä v službách vlastnej značky Amazon – a zvládne väčšinu aplikácií vrátane hier úplne v pohode.

Je vybavený tak, aby vydržal približne 12 hodín na plné nabitie. Ale upravte jas a zistíte, že sa to môže natiahnuť oveľa dlhšie – ako sa to stalo mne pri 14-hodinovom dlhom lete.

To znamená, že opätovné nabitie nie je rýchla práca, približne šesť hodín - takže možno bude lepšie nechať ho naplniť cez noc.

Záver

Fire HD 8 je určený ako portál pre obsah Amazonu – takže ak máte Prime, budete sa smiať

Celkovo vzaté, Fire HD 8 je určite inováciou od svojho rivala z roku 2016 - a 7 v tomto prípade.

Získate dvojnásobné úložisko, oveľa dlhšiu výdrž batérie, čistejšiu obrazovku a vylepšené reproduktory za prijateľných 20 £ navyše.

Nemá najvyššiu špecifikáciu, ale ak hľadáte kabelku alebo rodinné zariadenie, aby ste mohli využívať výhody svojho predplatného Prime, určite vám to prinesie.

Amazon Fire HD 8 si môžete kúpiť tu .

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: