O aktualizácii MacBooku Pro sa hovorilo na WWDC 17 – ale pre MacBook Air je to zlá správa

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Apple je niekoľko hodín od začiatku Worldwide Developer Conference a šíria sa fámy o tom, čo sa technologický gigant chystá predviesť.



Popri pravdepodobných aktualizáciách softvéru na iOS a macOS sa spoločnosť Apple môže rozhodnúť aktualizovať MacBook Pro zoradiť sa.



Správa technickej stránky BGR naznačuje, že športový prenosný počítač s dotykovým panelom môže dostať zmeny v špecifikáciách, ako sa Apple pokúša držať krok so súpermi .



obecný dom na predmestí

Očakáva sa, že Apple dnes vydá relatívne malú emisiu MacBook Pro obnovenie, ktoré potenciálnym používateľom ponúkne viac peňazí za peniaze,“ uvádza stránka.

„Nielenže Apple bude prerobený MacBook Pro sú vybavené rýchlejšími procesormi Kaby Lake od Intelu, ale hovorí sa, že obnova bude podporovať 32 GB RAM.

Hoci súčasný MacBook Pro nie je taký starý (bol odhalený v októbri 2016), kreslil určitá kritika od používateľov . Mnohí cítili, že vzhľadom na extrémne vysokú cenu chýba výpočtová sila.



čo je japonský stavač

Ale, aby sa uvoľnilo miesto pre nové MacBook Pro Zdá sa, že Apple sa chystá konečne zabiť svoje zúžené notebooky MacBook Air. Tie, ktoré pôvodne z manilovej obálky vytiahol Steve Jobs.

Apple WWDC 2015

CEO Apple objíma Jimmyho Iovinea, ktorý sa objavil na pódiu, aby pomohol predstaviť novú Apple Music na Worldwide Developers Conference (Obrázok: TNS /Landov / Barcroft Media)



Oblečenie z bavlny

Rozhodnutie dáva zmysel, pretože viac ako dva roky nedošlo k zásadnej aktualizácii MacBook Air.

Charakteristickým znakom notebookov Air je, že sú tenké a ľahké. Ale so súčasnými modelmi Pro, ktoré majú váhu 3 libry – presne to isté ako Air – nemá zmysel ponechať si oboje.

Nebudeme to vedieť s istotou, kým Tim Cook nevystúpi na pódium neskôr, aby odštartoval udalosť. Tu je čo očakávame na tohtoročnej WWDC .

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: