Ako vyzerá iPhone 7 Plus vo vnútri? Táto spoločnosť to otvorila, aby to zistila

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Môže mať len práve išiel do predaja , ale dobrí ľudia na iFixit už dostali do rúk iPhone 7 Plus a rozobrali ho, aby sme si všetci mohli pozrieť jeho komponenty.



Detailné roztrhnutie sa bližšie pozrelo na dva nové fotoaparáty na zadnej strane zariadenia, polovodičové domovské tlačidlo a zosilnený konektor blesku.



Dva 12-megapixelové fotoaparáty obsahujú nový rýchlejší obrazový snímač a zatiaľ čo jeden je širokouhlý objektív s optickou stabilizáciou obrazu na udržanie záberov bez rozmazania pohybu, druhý je teleobjektív na optické priblíženie.



Rozbitie iPhone 7 Plus

(Obrázok: iFixit.com)

Vynovené tlačidlo Domov využíva hmatovú spätnú väzbu, aby vyvolalo dojem, že ho stláčate. V skutočnosti tím našiel pod ním taptický motor (verzia haptiky od Apple), ktorý pozostáva zo závažia a pružín na vytváranie vibrácií.

Keďže nový model nemá kruhový konektor pre slúchadlá, jeho prázdne miesto teraz zaberá taptic engine.



Rozbitie iPhone 7 Plus

(Obrázok: iFixit.com)

Podľa iFixit má lightning konektor v iPhone 7 Plus najpodstatnejšie tesnenie - alebo tesnenie - aké sa v iPhone objavilo.



Dodáva sa vo forme gumového tesnenia, aby sa zabránilo prenikaniu veľkého množstva vody.

Rozbitie iPhone 7 Plus

(Obrázok: iFixit.com)

Nové telefóny sú prvé registrovať ako vodeodolné a vydrží asi pol hodiny v jednom metre vody.

Prežijú aj ponor v umývadle alebo na záchode a nerozbijú sa, ak ich nalejete nápojom, ale pravdepodobne ich nebudete chcieť vziať plávať.

Rozbitie iPhone 7 Plus Rozbitie iPhone 7 Plus Zobraziť galériu

iPhone 7 a iPhone 7 Plus sa začali predávať dnes vo Veľkej Británii , pričom len zákazníci, ktorí si predobjednali alebo rezervovali nové modely, si ich mohli prísť vyzdvihnúť.

Zákazníci, ktorí si chcú objednať online, čelia priemernému čakaniu jeden až dva týždne, zatiaľ čo tí, ktorí budú mať novú povrchovú úpravu jet black, budú musieť čakať tri až päť týždňov.

Apple iPhone 7
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: