9 dôvodov, prečo vo svojom živote POTREBUJETE hernú konzolu Nintendo Switch

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Nintendo naplno odhalilo svoju novinku Konzola Nintendo Switch spolu so špecifikáciami, spúšťacími hrami, príslušenstvom, cenou a ďalšími.



S cenou 280 libier, dátumom vydania 3. marca a Zeldou pri uvedení na trh ide už o skutočne príťažlivý herný stroj. Zdá sa, že Sony a Microsoft môžu mať v rukách vážnu konkurenciu.



Kým Nintendo Switch nie je skonštruovaný tak, aby bol taký výkonný ako PS4 Slim od Sony alebo Xbox One S od Microsoftu, ale ponúka jedinečnú hybridnú funkciu, vďaka ktorej je mimoriadne príťažlivý. To a niektoré vážne vyhľadávané hry, ktoré boli oznámené.



10-22 význam

Tu sú niektoré z najdôležitejších dôvodov, prečo by Nintendo Switch mohol byť víťazom pre japonskú hardvérovú spoločnosť a pre hráčov.

1. Nintendo Switch je prenosný

Nintendo Switch možno použiť ako handheld alebo domácu konzolu (Obrázok: Nintendo)

Vďaka hybridnej povahe Switch ho možno hrať doma na veľkej obrazovke televízora a potom ho bez problémov používať ako tablet, no stále s úplným ovládaním.



To znamená, že hranie v konzolovej kvalite si môžete vychutnať, keď ste vonku, ale aj to, že domácu televíziu možno zdieľať bez toho, aby osoba, ktorá hrá hru, musela úplne prestať.

Vrecková konzola vydrží na jedno nabitie až šesť hodín, ale to sa bude líšiť v závislosti od hry, ktorú hráte. Počas hrania sa dá nabíjať cez USB-C.



2. Zelda: Breath of the Wild vychádza pri štarte

Zelda: Breath of the Wild bol netrpezlivo očakávaný, odkedy bol prvýkrát ohlásený ako splatný pre Wii U v roku 2013, predtým, ako nikdy neprišiel. Teraz je to konečne tu pre Nintendo Switch, ktorý má vyjsť s konzolou 3. marca.

To ponúkne herné prostredie s úplne otvoreným svetom, kde si hráči môžu vybrať, či sa postavia hrobovým výzvam v akomkoľvek poradí.

3. Ovládače Nintendo Switch sú vyrobené pre mobilitu

Dotykový displej Nintendo Switch

Pôjde Switch v stopách Wii U a 3DS a bude mať dotykový displej?

Všetko je v poriadku a vytvorí sa dostatočne výkonný tablet na hranie hier v kvalite konzoly, no bez správneho systému ovládania to nebude fungovať.

je Paul Martin gay

S týmto vedomím Nintendo prišlo s nasúvacími a vysúvacími ovládačmi „Joy-Con“, ktoré sa dajú pripojiť k tabletu pre pohodlné hranie s plným ovládačom. To umožňuje jednoduché ovládanie tabletu, doplnené o analógové páčky a ramenné tlačidlá.

Tie sa potom oddelia a pripoja k väčšiemu telu, hlavnému Joy-Conu, pre štandardnejší tvar ovládača, keď ste doma.

Ovládače Joy-Con je možné odpojiť od tabletu a držať ich v každej ruke na hranie s prenosnou obrazovkou. Tieto bezdrôtové ovládacie prvky fungujú na diaľku, takže tablet možno postaviť pomocou vstavaného podstavca, zatiaľ čo hráči pohodlne sedia. Sú tiež citlivé na pohyb pre hernú zábavu v štýle Wii U.

4. Existuje niekoľko skvelých hier pre Nintendo Switch

Nintendo existuje už dlho a nazbieralo si množstvo skvelých vývojárskych priateľov. To a skutočnosť, že Nintendo vlastní niektoré klasické herné franšízy, znamená, že herné tituly Switch sú skutočne atraktívne.

Zelda: Breath of the Wild , ako už bolo spomenuté raz, ale zaslúži si dvojité prikývnutie, je jednou z najvzrušujúcejších hier s novou hrateľnosťou v otvorenom svete a celkom tieňovanou grafikou, ktorá zapôsobí.

Samozrejme, Mario sa tiež vráti, tentoraz v novom super mario odysea hra má vyjsť na „Prázdniny 2017“. Skyrim remastrovaný , Splatoon 2 , FIFA 2017 , Arms , Xenoblade Chronicles 2 a ďalšie sú tiež splatné.

5. Zahrajte si Nintendo Switch s priateľmi kdekoľvek

Zobrať si herný tablet na stretnutie s priateľmi môže byť trochu nespoločenské, ak si neprinesiete náhradný ovládač. Preto je Switch vybavený rozdeleným ovládačom, ktorý môžu dvaja ľudia držať bokom pri hraní hier pre viacerých hráčov.

Skvelá vec na tom je, že nie je potrebné mať so sebou nič extra, takže hráč je vždy pripravený podeliť sa o zážitok, keď je vonku.

Nintendo tiež zabezpečilo, že Switch je priateľský k miestnej sieti. To znamená, že je možné pripojiť viacero tabletov Switch pre miestne hranie pre viacerých hráčov. Štvorcestná FIFA z dvoch tabletov? Áno, Switch to dokáže.

Nintendo Switch

6. Hranie s kazetami je späť

Nintendo sa rozhodlo umiestniť hry na fyzické kazety, ako za starých dobrých čias. Je to skvelý nápad pre tých, ktorí chcú zdieľať hry.

Kazety GameCard tiež znamenajú, že pamäť v zariadení možno použiť skôr na vytvorenie najlepšieho herného zážitku než na ukladanie.

To všetko tiež znamená, že náklady na cenovo dostupnejšiu konzolu môžu byť nízke. Keďže kazety sú v pevnom stave, dajú sa vyrábať aj cenovo a sú náročné na použitie kýmkoľvek vrátane detí. Na druhej strane, ich strata nie je niečo, s čím vám Nintendo môže pomôcť.

7. Neexistuje žiadny regionálny zámok

Na rozdiel od iných konzol nebude Nintendo Switch viazaný na určitý región. To znamená, že všetky hry, bez ohľadu na to, kde boli zakúpené, budú fungovať na všetkých jednotkách Switch.

wimbledonské šaty victoria beckham

A čo je ešte dôležitejšie, znamená to, že ktokoľvek sa môže pripojiť a hrať s kýmkoľvek iným, pretože Switch sa môže lokálne pripojiť k iným zariadeniam, čo znamená, že hranie je možné s kýmkoľvek na svete.

8. Ceny sú dostupné

Pre kompletnú konzolu, ktorá je dodávaná aj s mobilným tabletom a ovládačmi, je Nintendo Switch skutočne za dobrú cenu.

Táto cenovka 280 GBP by mala ponúknuť solídnu alternatívu k cenám Sony PlayStation PS4 Slim a Microsoft Xbox One S.

9. Dátum vydania Nintendo Switch je ideálny

Dátum vydania Nintendo Switch 3. marca je skvelý čas. Po Vianociach je dosť dlho na to, aby ľudia mali opäť nejaké voľné peniaze, no dosť ďaleko od leta na to, aby to oslovilo tých, ktorí chcú zostať v teple.

Znamená to tiež, že vývojári mali medzi oznámením a vydaním dostatok času na verejné zlepšenie svojich hier, takže konečné výsledky sú najlepšie možné.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: