12 najlepších detských spánkových modulov pre bezpečný spánok pod dohľadom

Životný Štýl

Váš Horoskop Na Zajtra

Detská podložka na spanie: je presne taká útulná, ako to znie – matrac s mäkkými, polstrovanými stranami pre pohodlné driemanie. Vysnívané, že? Len keby ich robili pre dospelých...



Rodičia ich nazvali ako nový košík Mojžiša vďaka ich prenosnosti a ideálnemu miestu, kde si vaše dieťatko môže zdriemnuť pod dohľadom bez toho, aby bolo v postieľke.



Sú spacie moduly bezpečné pre deti?

Keďže Spoločnosť Lullaby Trust vydala varovanie že podložky na spanie nespĺňajú pokyny na bezpečný spánok, ktoré propaguje pre deti do jedného roka, navrhujeme podložky na spanie, aby ste si mohli pohodlne zdriemnuť pod dohľadom (možno ležať vedľa vás na pohovke), odpočívať, prebaľovať, spať na brušku a hrať sa na rozdiel od možností nočného spánku.



Ak si chcete kúpiť podložku na spanie, existuje niekoľko vecí, ktoré by ste mali zvážiť pred kúpou;

  • Rozhodnite sa pre podložku alebo hniezdo, ktoré má pevný matrac – tie s mäkším matracom sa v poslednom čase spájajú so zvýšeným rizikom SIDS. Ako sme už spomenuli vyššie, dobrý a pevný matrac by sa v skutočnosti nemal potopiť o viac ako niekoľko milimetrov nižšie, keď na ňom vaše dieťatko drieme.
  • Nikdy nenechávajte svoje dieťa bez dozoru – v zásade by ste ho naozaj nemali nechať spať cez noc v jednom kým nedosiahne vek jedného roka.
  • Pravidelne kontrolujte, či sa vaše dieťa počas spánku neprehrieva alebo či neposunulo tvár do bočnej vypchávky – prehriatie sa nedávno spájalo so zvýšeným rizikom SIDS a príliš blízko pri bočnej vypchávke vášho dieťaťa môže viesť k náhodnému uduseniu.
  • Podložku na spanie vždy umiestnite na pevný, rovný a stabilný povrch – a vždy sa riaďte pokynmi výrobcu, aby ste zabránili poškodeniu vášho dieťaťa.

Pokračujte v posúvaní nášho výberu niektorých z najlepších detských modulov na spanie, ktoré sú ideálne na cestovanie, driemanie vedľa vás a všetky tie zmeny zadočku...

katie piper priateľ daniel lynch

Najlepšie detské spacie moduly

jeden. DockATot Deluxe+ strieborná podšívka pre bábätká

DockATot Deluxe+ strieborná podšívka pre bábätká

DockATot Deluxe+ strieborná podšívka pre bábätká



Milujeme náš štýl a funkciu s touto krásnou detskou podložkou s potlačou v tvare V.

Podložka DockATot je multifunkčná, multitaskingová a ponúka bezpečné a pohodlné miesto na spánok, odpočinok, ležanie, hru, maznanie, bruško a dokonca aj na prebaľovanie dieťaťa.



Podložka je ľahká a prenosná, skvelá na výlety cez noc alebo na dovolenku a je vyrobená z priedušných, hygienických a netoxických materiálov.

dva. Luchild Baby hniezdo pre novorodencov a bábätká

Majte svojho drobca pekne - a zakukleného - v bodkách.

Detskú podložku môžete použiť ako kočík do postieľky, vankúš na detské ležadlo, cestovnú postieľku, vankúšik pre novorodencov, prebaľovaciu stanicu alebo ho môžete presúvať po dome, aby ste si mohli bezpečne a pohodlne leňošiť alebo leňošiť na bruchu - je to zázrak s viacerými úlohami.

Vyrobené zo 100% bavlny, ktorá je hypoalergénna a priedušná, možno ju tiež prať v práčke. Bonus.

3. Vyrobil Deer Cozy Nest

Vyrobil Deer Cozy Nest

Vyrobil Deer Cozy Nest

Útulné hniezdo Done by Deer bolo navrhnuté tak, aby kopírovalo blízkosť lona a vytvorilo bezpečný priestor pre vaše dieťa, ktorý poskytuje pohodlie pri prechode na samostatný spánok.

Hniezdo môže byť tiež použité na hranie a bruško, keď starnú.

Bočné strany a penový matrac poskytujú stabilitu, čo znamená, že ho možno umiestniť na akýkoľvek rovný povrch.

Hniezdo je tiež ľahké, vďaka čomu je ideálne na prepravu okolo domu, na dovolenku alebo do domu priateľov a rodiny.

Pod hniezdom sú skryté YKK zipsy - to znamená, že bočná výplň a matrac sa rýchlo odstránia. V prípade potreby tak poťah, výplň alebo matrac ľahko vyperiete samostatne.

Kúpte teraz od Mori ( 79,99 £ )

Štyri. Clevamama Baby Pod s Clevafoam

Mali ste obavy zo syndrómu plochej hlavy? Táto detská podložka je vyrobená z priedušnej peny, o ktorej je vedecky dokázané, že jej pomáha predchádzať.

Používa tiež hypoalergénne a netoxické tkaniny a má snímateľný poťah, ktorý možno prať v práčke pre ľahké čistenie.

Ideálne na bruško, silné zdriemnutie a útulné miesto na prebaľovanie.

5. Priedušné hniezdo Purflo

Priedušné hniezdo Purflo

Priedušné hniezdo Purflo

Detská postieľka Sleep Tight, ktorá je k dispozícii so zmesou potlačí, je bezpečným miestom pre odpočinok a spánok vášho bábätka počas dňa aj noci.

Detská posteľ Sleep Tight, testovaná podľa najnovších a najrelevantnejších bezpečnostných noriem pre bábätká, je prvou svojho druhu, ktorá je certifikovaná pre nočný spánok bez dozoru – dokonca už od narodenia.

Vlákno Sorona, využívajúce pevnú výplň z trvalo udržateľných zdrojov, navrhla a patentovala spoločnosť Dupont, čo znamená, že si vždy zachová svoj prirodzený tvar a štruktúru – a vekom sa nesplošťuje.

Vďaka inovatívnej priedušnej základni a panelom poskytuje The Sleep Tight Baby Bed pre vaše dieťatko pohodlné, zdravé a bezpečné prostredie na spanie.

6. Puzdro na detskú posteľ Purflo Sleep Tight

V reakcii na obavy z nočného spánku v tradičných hniezdach bola detská posteľ Purflo „testovaná podľa najnovších a najrelevantnejších bezpečnostných noriem pre detskú posteľ na noc“ a dodáva: „Posteľ Sleep Tight je prvá svojho druhu, ktorá byť certifikovaný pre nočný spánok bez dozoru od narodenia.“

Môže sa pochváliť pevnou výplňou z trvalo udržateľných zdrojov nazývanou „Sorona“ od Dupont a inovatívnou robustnou priedušnou základňou a panelmi, ktoré pomáhajú udržiavať dieťa v bezpečnej teplote po celý deň a noc.

Pevná rovná základňa je nevyhnutná pre nočný spánok bez dozoru a možno ju ľahko vybrať a utrieť.

Ideálny modul na návštevu u starých rodičov alebo na malý víkend.

7. Mini podložka Mokee Baby Sleep

Ak hľadáte jednoduché, bezpečné a elegantné miesto na zdriemnutie dieťaťa, prebaľovanie a cestovanie, toto je ono.

Umývateľná podložka vytvára útulné prostredie na driemanie, pohodlné miesto na prebaľovanie zadočku a skvelého spoločníka na cesty.

Vyrobené z bavlny a naplnené hypoalergénnymi silikónovými guľôčkami, je určené aj pre jemnú pokožku vášho zväzku.

Kúpte teraz od Mokee ( 69 £ )

8. Babymoov Doomoo Cocoon

Babymoov Doomoo Cocoon

Babymoov Doomoo Cocoon

Novorodenci môžu často pociťovať úzkosť v novom prostredí. Našťastie boli reduktory do postieľky Cocoon špeciálne navrhnuté tak, aby sa cítili bezpečne. Dosahuje to vytvorením pohodlného priestoru šitého na mieru pre vaše dieťa – či už je v postieľke, ohrádke alebo inde v domácnosti a drieme.

Táto redukcia do postieľky Cocoon je úžasne mäkká aj pre vaše dieťa. Na hlave je Cocoon vyrobený z mikropriedušnej 3D tkaniny - zlepšuje pohodu a bezpečnosť vášho dieťaťa. Zadná časť a boky sú vyrobené z džerseja z organickej bavlny, ktorý pomáha pri starostlivosti o novorodenca a citlivú pokožku vášho dieťatka.

V čom je detská postieľka Cocoon ešte lepšia? Je to prispôsobivé. Áno, redukcia do postieľky Cocoon sa prispôsobuje, keď vaše dieťa rastie, keď sa spodná časť hniezda otvára, aby sa vytvorilo viac miesta pre jeho nôžky.

Redukcia do postieľky Cocoon je praktická a hygienická, a to všetko vďaka snímateľnému poťahu, ktorý možno prať v práčke.

9. Konges Sløjd Baby Nest

Konges Sløjd Baby Nest

Konges Sløjd Baby Nest

Hniezdo Konges Sløjd Baby Nest je vyrobené z organickej bavlny - takže viete, že bude jemné k pokožke novorodenca.

Toto hniezdo je tiež ideálne do postieľky, v nemocnici, v kočíku, na posteli alebo pre bezpečnosť na podlahe a gauči. Je tiež dosť ľahký, čo znamená, že je ideálny na cestovanie.

Dodáva sa v množstve farieb, takže sa určite nájde taká, ktorá sa bude hodiť do vašej detskej izby alebo domova.

Dá sa prať aj v práčke - takže ak sa stane nejaká nehoda, keď dieťa spinká alebo sa prebaľuje, viete, že ho môžete v práčke zapliesť so všetkým ostatným.

Kúpte teraz od Zalando ( 79,99 £ )

10. Červený hrad Cooconababy

Červený hrad Cooconababy

Červený hrad Cooconababy

Ideálne na použitie od troch mesiacov, prečo neprivítať svoje dieťa doma s Cocoonababy?

Ponúka upokojujúce, upokojujúce prostredie podobné lonu vďaka mierne naklonenému polofetálnemu tlmeniu, vďaka čomu je prechod z lona do sveta jednoduchý.

Tento bezpečný, ľahký a prenosný kokon, navrhnutý v spolupráci so zdravotníckymi odborníkmi a milovaný tisíckami rodičov na celom svete, sa dá použiť z izby do izby alebo sa dá vložiť do auta a vziať si ho so sebou na návštevu rodiny alebo priateľov blízko i ďaleko.

Red Castle Cooconababy môže tiež pomôcť znížiť koliku, reflux, úľakový reflex a riziko syndrómu plochej hlavy.

jedenásť. Organické ležadlo Snuggle Me

Organické ležadlo Snuggle Me

Táto jedinečná podložka na leňošenie bola navrhnutá tak, aby objala celé telo vášho dieťatka – ponúka maximálnu podporu a pohodlie pri driemaní.

Pocit pritulenia je vysoko účinný pri upokojovaní a utešovaní vášho dieťaťa, keď potrebujete aj dodatočnú podporu.

Lehátko je určené pre bábätká do deviatich mesiacov, ktoré ešte nelezú. Je tiež jedinečne navrhnutý tak, aby sa prispôsobil hlave a trupu dieťaťa.

Lehátko Snuggle Me Organic môžete používať bez poťahu, mysleli ste si, že je veľmi pohodlné ho mať - a navyše sa Snuggle Me ľahšie umýva a udržiava v čistote.

Kúpte teraz od Prírodná detská sprcha ( 129,95 £ )

12. Buddy & Hope Cozy Nest

Buddy & Hope šedé útulné hniezdo

Buddy & Hope šedé útulné hniezdo

Toto útulné hniezdočko od švédskej značky Buddy & Hope uľahčuje spánok dieťaťa v ktorejkoľvek časti vášho domu. Aj keď môže pripomínať bazénik, vytvára fantastický a útulný priestor pre vaše dieťa – spomenuli sme, že je ľahký a ľahko sa s ním cestuje?

Veľkosť XL tiež umožňuje dokonalé hranie v brušku a počas dňa – tiež pohodlný priestor pre vaše dieťa na oddych, keď ste nablízku.

Vysoké a mäkké okraje ponúkajú útulný a úzky priestor na spanie, zatiaľ čo pevný, ale mäkký penový matrac obklopený mäkkým okrajom poskytuje dodatočnú podporu a vysoký ergonomický komfort.

K dispozícii sú dve sady sťahovacích šnúrok - upravte veľkosť a zvýšte úroveň bezpečnosti, ktorá zabraňuje vyvaleniu vášho dieťaťa.

Milujeme elegantný dizajn a jemné riasenie okolo okraja, čo je pútavý doplnok do detskej izby. Hniezdo má dva samostatné polkruhové matrace, ktoré tvoria základňu, ktoré sa zasúvajú rozopnutím zipsu - to je obzvlášť praktické pri umývaní útulného hniezda.

Kúpte teraz od Alex a Alexa ( 127 £ )

Pozri Tiež: