Čo je Pokémon GO? Ako získať novú hru pre Android a iOS - a dátum vydania v Spojenom kráľovstve

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Svet sa zblázni Pokémon GO , nová bezplatná hra s rozšírenou realitou, ktorá vám umožní zachytiť virtuálnych Pokémonov skrytých v lokalitách skutočného sveta.



Postavené ako dobrodružstvo s rozšírenou realitou, Pokémon GO je v podstate skutočný lov pokladov a je navrhnutý tak, aby dostal hráčov z domu.



bitcoinová revolúcia dnes ráno

GO, ktorý beží na smartfóne, vás bude informovať o tom, ako ďaleko je blízky Pokémon, tréner súpera alebo skupinová udalosť. Hráči môžu počas pobytu vonku skenovať svoje okolie a ak budú mať šťastie, na obrazovke sa im môže objaviť divoký Pokémon, ktorý môžu chytiť. Potom naň môžu hodiť „Poke Ball“ v snahe chytiť Pokémona a pridať ho do svojej zbierky.



Hra sa už teraz ukazuje ako šialene populárna. Do 24 hodín od svojho spustenia zlyhal servery spoločnosti a spôsobil, že akcie spoločnosti Nintendo vzrástli o 10 percent.

Hra Pokemon GO

Keď zajmete svojho Pokémona, môžete ho prinútiť bojovať

Dátum vydania v Spojenom kráľovstve

Pokémon Go je teraz k dispozícii na stiahnutie pre Android aj iOS z príslušných obchodov s aplikáciami.



Bezplatnú hru si však zatiaľ môžu oficiálne nainštalovať iba používatelia so sídlom v Austrálii, na Novom Zélande a v USA. Uvádza sa, že čoskoro bude k dispozícii používateľom vo Veľkej Británii, Kanade, Južnej Amerike a zvyšku Európy.

Zatiaľ čo Pokémon GO je zadarmo, hráči, ktorí si chcú vylepšiť svoje skúsenosti, tak môžu urobiť zakúpením určitých položiek a funkcií prostredníctvom nákupov v aplikácii.



molly mae hague nahá
Hra Pokemon GO

Používatelia môžu na Pokémona hodiť „Poke Ball“, aby ho zajali a pridali do svojej zbierky

význam čísla 432

Ako získať hru TERAZ

Existujú správy o zachytení virtuálnych Pokémonov po celom svete, niektorí dokonca aj vo Veľkej Británii, napriek tomu, že aplikácia tu ešte nebola oficiálne vydaná. Je to preto, že je možné ho získať teraz, ak už naozaj nemôžete čakať.

Pre používateľov systému Android je to oveľa jednoduchšie ako pre používateľov iPhone. Ak svoj iPhone neukradnú z väzenia, používatelia iOS budú musieť počkať, kým bude aplikácia oficiálne dostupná v ich regióne. Používatelia Androidu však čelia aj riziku malvéru zo sťahovania aplikácií z externých zdrojov.

Ak sa však nemôžete dočkať, používatelia systému Android si môžu stiahnuť Pokémon GO takto:

Po prvé, aplikáciu je potrebné stiahnuť vo formáte balíka aplikácií pre Android (APK), čo je formát súboru používaný systémom Android na distribúciu a inštaláciu mobilných aplikácií. Môžete si ho stiahnuť z APKPure.com alebo inej stránky na stiahnutie APK priamo do telefónu cez webový prehliadač. Môžeš nájdete to tu . Po stiahnutí bude čakať, kým si ho nainštalujete v sekcii Downloads v priečinkoch vášho smartfónu.

Pokémon GO

Pred inštaláciou do telefónu sa však uistite, že vaše zariadenie so systémom Android dokáže inštalovať aplikácie mimo služby Google Play. Prejdite na Nastavenia > Zabezpečenie na vašom zariadení a klepnite na prepínač Neznáme zdroje na „zapnuté“. Inak to nebude fungovať.

Po dokončení klepnite na súbor v priečinku Stiahnuté súbory, aby ste si nainštalovali aplikáciu Pokémon GO a ste pripravení chytiť ich všetkých!

výkop Manchester United
Hra Pokemon GO

Hráči môžu skenovať svoje okolie, keď sú vonku a chystajú sa nájsť divokých Pokémonov

Vyskytla sa chyba servera?

Keďže je hra šialene populárna, zdá sa, že jej servery zápasia s dopytom v čase špičky, pričom niektorým používateľom sa zobrazuje chybové hlásenie: Naše servery majú problémy. Chyba, vráťte sa neskôr. Alternatívnym riešením je však online online ráno, kým USA ešte spia.

načítavanie ankety

Budete si sťahovať Pokémon GO?

DOTERAZ 1000+ HLASOV

ÁNONIENajčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: