Witcher 3 prichádza na PS5 a Xbox Series X ako bezplatná aktualizácia

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Oceňovaná stredoveká rolová hra The Witcher 3: Wild Hunt (ktorá je voľne založená na románoch od Andrzej Sapkowski ), prichádza na ďalšiu generáciu konzol PS5 a Xbox Series X.

Vyvinutý CD Projekt Red, ktorý v súčasnosti vyvíja očakávané futuristické RPG Cyberpunk 2077. Divoký hon je treťou hrou z populárnej série Witcher, ktorá bola pôvodne vydaná v roku 2015.



Witcher 3: Wild Hunt rozpráva príbeh zmutovaného lovca príšer Geralta z Rivie, ktorý hľadá svoju dávno stratenú dcéru Ciri naprieč vojnou zničenou krajinou, aby ju zachránil pred tajomným Divokým honom.



Strhujúce dobrodružstvo z pohľadu tretej osoby, ktoré cestuje naprieč úchvatným, obrovským otvoreným svetom, kombinuje epický príbeh s pútavým bojom a temnou fantáziou.



Získal veľa chvály za brilantné písanie, hrateľnosť a vzrušujúci boj v realistickej fantasy krajine plnej príšer, z ktorých všetky sú menej nebezpečné ako človek.

chris evans billie piper

Zaklínač 3, ktorý predal viac ako 50 miliónov kópií a získal viac ako 250 ocenení za hru roka, je považovaný za jedno z najlepších vydaní tejto generácie.

Zaklínač 3: Divoký hon



Inovácia novej generácie plne využije pôsobivé hardvérové ​​a grafické funkcie nových systémov, ako je sledovanie lúčov a skrátené časy načítania.

Hra je už známa svojou fantastickou grafickou vernosťou a pôsobivými animáciami postáv napriek svojmu veku a bola by vítaným doplnkom do knižníc nových konzol Xbox a PlayStation.



Toto nové vydanie bude k dispozícii ako samostatný nákup na PC, Xbox Series X a PlayStation 5, ale bude tiež k dispozícii ako bezplatná aktualizácia pre súčasných majiteľov hry na PC, Xbox One alebo PlayStation 4.

Balenie bude obsahovať aj dve rozšírenia, Heart of Stone a The Blood and Wine a všetok ďalší extra obsah. Konkrétny dátum upgradu však zatiaľ nebol oznámený.

Novinky z videohier

Zmenšená verzia hry Zaklínač 3: Divoký hon bola vydaná pre Nintendo Switch v roku 2019 a stretla sa s chválou a úžasom za prenos tak veľkej a komplexnej hry na hybridný handheld a napriek tomu si stále zachováva pôsobivú grafiku a hrateľnosť. menej výkonná konzola.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: