Váš osobný Minion: Robot na diaľkové ovládanie by mohol byť hračkou tohto leta, ktorú musíte mať

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

The malí žltí prisluhovači sa tento rok vrátia na plátna kín v Spojenom kráľovstve – a technická hračka na viazanie je už tu.



Minions MiP, ktorý bol dnes odhalený na veľtrhu hračiek v Londýne, je robot na diaľkové ovládanie, ktorý vytvorili mozgy jedného z minuloročné najväčšie vianočné hračky .



Minions MiP Turbo Dave (aby sme dostali celé meno) je dvojkolesová hračka, ktorá funguje prostredníctvom aplikácie Bluetooth dostupnej na zariadeniach so systémom iOS a Android.



Deti (alebo dospelí) môžu pomocou aplikácie načrtnúť trasu alebo po nej jednoducho jazdiť.

Robotická hračka Minions MiP na diaľkové ovládanie na londýnskom veľtrhu hračiek (Obrázok: Jeff Parsons)

K dispozícii je tiež vstavaný infračervený senzor, ktorý mu umožňuje porozumieť gestám rúk, ako je potiahnutie a potiahnutie. Odtiahnite ruku od hračky a ona vás nasleduje.



Minion MiP bol vytvorený spoločnosťou WowWee, ktorá postavil CHiP robotického psa - obľúbená u detí minulý rok.

Spoločnosť bola jednou z viac ako 200 vystavujúcich na obrovskom obchodnom podujatí, ktoré sa tento týždeň koná v Olympii.



Londýnsky veľtrh hračiek 2017 (Obrázok: Jeff Parsons)

Podľa priemyselných pozorovateľov The NPD Group zaznamenal britský trh s hračkami za posledných dvanásť mesiacov nárast o 6,3 %, a to aj napriek neistote ohľadom Brexitu. V tvrdých číslach analytici prirovnávajú tento rast k zisku viac ako 200 miliónov libier.

„Prirodzene nás teší, keď vidíme, že hračkársky priemysel v Spojenom kráľovstve sa vracia k výraznému rastu napriek politickej neistote v minulom roku,“ povedal Jon Diver, predseda British Toy and Hobby Association.

Minions MiP vráti rodičom späť 99,99 £ a vyjde v lete, aby sa zhodoval s ďalším filmom Minions.

načítavanie ankety

Páči sa vám Minions?

DOTERAZ 0+ HLASOV

ÁNONIENajčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: