„Ultimate gaming machine“ obsahuje PC, Xbox One X, PS4 Pro a Nintendo Switch

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Od Xbox One po PlayStation 4, väčšina hráčov sú nútení urobiť zložité rozhodnutie, na ktorej konzole hrať.



Toto rozhodnutie je však minulosťou na novom hernom stroji s názvom „Big O“, ktorý v sebe spája nie dve, nie tri, ale štyri herné konzoly.



Big O obsahuje PC, Xbox One X , PlayStation 4 Pro a Nintendo Switch všetko v rovnakom systéme.



„Konečný herný stroj“ bol vyvinutý spoločnosťou Origin PC na oslavu svojho 10. výročia a toto zariadenie bohužiaľ nie je možné kúpiť.

„Big O“ kombinuje PC, Xbox One, PS4 a Nintendo Switch v jednom systéme

Origin PC povedal: Big O bol významným počinom tímu ORIGIN PC. Na základe inšpirácie z predchádzajúcich zákazkových verzií si Big O vyžiadal rozsiahle úpravy podvozku.



Na zostavenie stroja Origin PC odstránil Xbox One X a PlayStation 4 Pro z puzdier a na chladenie konzol použil vlastný kvapalinový chladiaci systém.

Medzitým je počítač i9-9900K s Nvidia Titan RTX, 64 GB RAM a 14 TB HDD a Nintendo Switch zostáva nezmenený.



Na zostavenie stroja Origin PC odstránil Xbox One X a PlayStation 4 Pro z obalov a na chladenie konzol použil vlastný kvapalinový chladiaci systém. (Obrázok: Pôvodný počítač)

Novinky z videohier

Vysvetlenie pôvodu PC: Dokončený Big O obsahuje PC, Xbox One X a PlayStation 4 Pro chladené vlastným chladiacim systémom kryogénneho tvrdého chladenia riadeným počítačom.

Dokovacia stanica Nintendo Switch je prístupná z prednej strany systému jednoduchým otvorením predného panela a rovnako ako pri bežnej dokovacej stanici môžete konzolu kedykoľvek odobrať.

V zadnej časti systému sú jednotlivé porty USB 3.0 na konzolu, jeden port HDMI pripojený k prepínaču 4K HDMI a ethernetový port na pripojenie na všetkých systémoch.

Aj keď stroj bohužiaľ nie je možné kúpiť, poskytuje pohľad na to, čo je možné v herných konzolách budúcnosti.

Cyber ​​Monday ponuky 2019 uk
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: