Twitter o 10: Kto je najväčší blázon na sociálnych sieťach?

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Pred desiatimi rokmi nás úplne nová webová stránka s názvom Twitter vyzvala, aby sme vložili svoje myšlienky do malých textových polí a potom ich zdieľali so svetom.



V 10 rokov odvtedy, čo zakladateľ Jack Dorsey tweetoval slová, ktoré práve nastavujú môj twttr sme videli, ako sa celebrity, politici a obyčajní ľudia spojili, aby uvoľnili miliardy a miliardy 140 znakov.



Twitter pomohol vyvolať Arabskú jar, bol použitý na živé tweetovanie náletu na komplex Usámu bin Ládina a dokonca nám udelil nepovzbudzujúci pohľad do tantrického sexuálneho života Puff Daddyho.



No aj keď niet pochýb, že sociálna sieť inšpirovala, provokovala a pobavila – rovnako aj naštvala.

Pri príležitosti desiateho výročia mikroblogovacej služby, ktorá mení svet, sme sa rozhodli vytvoriť index podráždenia, aby sme vymenovali a zahanbili niektoré z najdráždivejších účtov na Twitteri.

Môžete hlasovať za osobu, ktorá vás najviac obťažuje, a vyjadriť svoj názor v sekcii komentárov.



Takže, v žiadnom konkrétnom poradí, tu je 10 najväčších twitterov na Twitteri.

David Cameron

(Obrázok: Twitter / @David_Cameron)



Ak by sme boli úprimní, pripustili by sme, že veľký DC bol muž, ktorý inšpiroval tento článok, s láskavým dovolením jeho slávneho 'príliš veľa tweetov vytvára twat' komentovať.

Napriek počiatočnej neochote pripojiť sa k nahnevanému svetu diskurzu so 140 znakmi, premiér sa na Twitteri sebavedomo po eskortnej agentúre a hrdo to oznamuje „rovnosť príjmov sa znížila, odkedy som premiérom“ .

Je nám ľúto, že vám to musíme povedať, Dave, ale príliš veľa vašich tweetov nás rozčuľuje.

Kanye West

Niektorí by spochybňovali Kanyeho tvrdenia, že je „najväčším žijúcim umelcom“ na svete, no nemožno poprieť jeho vtipné poverenia.

Používa Twitter ako stánok s verejným vyznaním, ktorý nám umožňuje nahliadnuť do bizarného sveta celebrity, ktorá behá v značkových nohaviciach, tweetuje „pozitívna energia pri sedení v kúpeľni“ a myslí si, že jeho manželka Kim je „všetko modernej doby“.

Ale napriek tomu, že Kanye je najhodnotnejšia celebrita na sociálnych sieťach, stále sa mu nepodarilo prehovoriť Marka Zuckerberga, aby mu odovzdal 1 miliardu dolárov počas nedávneho vyčíňania na Twitteri.

Zoella

(Obrázok: Rex)

Nie je nič otravnejšie ako šťastie – a nikto nie je šťastnejší ako hviezda YouTube Zoella.

Má hodnotu miliónov libier, zdieľa krásny gaff v Brightone so svojím dokonalým priateľom a jej 4,4 milióna sledovateľov na Twitteri ju miluje natoľko, že spustila hashtag # ZoeMakesUsSmile sa podeľte o dôvody, prečo ju zbožňujú.

To všetko bude určite dosť dráždiť ostatných 60 miliónov žiarlivých duší v Spojenom kráľovstve.

Gerry Adams

Kedysi bol Gerry Adams považovaný za nepriateľa britského štátu, čo znamená, že jeho slová boli hercom nadabované zakaždým, keď sa objavil v správach.

Ale teraz našiel svoj hlas na Twitteri, líder Sinn Fein povedal svetu, že sníva o Cadbury's Creme Eggs, užíva si spoločnosť gumenej kačičky a leží v posteli s 'nič na sebe, len s mojím onsey, 2 prikrývkami, 1 perinou, posteľné ponožky a moja obľúbená prikrývka.

Adams sa možno rozlúčil so zbranami, no následne sa mu na výsmech podarilo pozdraviť.

Donald Trump

Trumpa by sme považovali za veselého, keby sa nesnažil stať prezidentom najmocnejšej krajiny sveta.

Po prekonaní svojho bohatého zázemia, aby sa stal super bohatým obchodným magnátom, nám Trump pomocou Twitteru povedal, že globálne otepľovanie je čínske sprisahanie, a varoval nás, že nie je naozaj skvelé ho naďalej označovať ako „ F**kface Von Clownstick' .

Dokonca vyvolal hashtag #TrumpShowUsYourPenis, čím vyvolal nevyhnutné vtipy spochybňujúce, či nám Trump už ukázal, že sa zbláznil.

Milo Yiannopoulos

Začínal ako britský technický novinár, no z muža, ktorý tweetuje pod menom @nero, sa teraz stala globálna superhviezda sociálnych médií a figúrka americkej alt-right.

Pre svojich feministických nepriateľov je to antikrist zostupujúci na Zem; pre jeho légie fanúšikov je doslova druhým príchodom človeka, ktorý bojuje s „bojovníkmi sociálnej spravodlivosti“ ľavice.

čo znamená 2:11

Milujte ho alebo nenáviďte, nechýba obnažená ctižiadostivosť fľaškového blonďáka, ktorý o sebe hovorí, že je 'báječný super darebák'.

Anita Sarkeesian

Anita, zaprisahaná nepriateľka Mila (pozri vyššie) a jeho online armády, sa preslávila tým, že svetu povedala, že je to v podstate sexistická žumpa v prospech mužov.

Možno nie je prekvapujúce, že vďaka jej výčitkám o „mizogýnii“ v počítačových hrách sa stala terčom hnutia #GamerGate, ktoré protestuje proti feministickým pokusom urobiť z priemyslu videohier menej chlapov.

Jej tweety o „toxickej maskulinite“ sa stretli so skutočne jedovatými odpoveďami, vrátane vyhrážok znásilnením a smrťou – z ktorých žiadna neviedla v čase písania k žiadnym skutočným útokom.

Gwyneth Paltrow

Je to herečka, ktorá by radšej „fajčila crack, než by jedla syr z plechovky“ a rada používa sociálne siete, aby nám povedala všetko o svojom úžasnom živote bohatom a pôvabnom.

Gwynnie sa vedome oddelila od svojho manžela Chrisa Martina, teší sa z naparovania svojej vagíny a vedie blog s názvom Goop, ktorý vychvaľuje výhody toaletného papiera za 72 libier .

Vďaka tomu je čítanie kanála na Twitteri slečny Paltrowovej rovnako príjemné, ako vydržať jeden zo špičkových voskov do bikín, na ktoré neustále naráža.

Značka Russell

Je to chlpatý mesiáš, ktorého smäd po revolúcii sa spája len s chuťou na sexuálne dobývanie, vďaka ktorej sa vyspal až s 1000 ženami.

Na Twitteri tento Bae Guevara vyzval svojich akolytov, aby otriasli establišmentom 'odrezať hľuzovky z effina Ramsayho' , než im zmätočne prikážem 'miluj políciu' .

Dokonca si založil vlastnú alternatívnu spravodajskú službu s názvom The Trews, pričom údajne poburoval tradičnú tlač natoľko, že jeden veľmi významný novinár BBC označte komika ako „svätého t**t“ .

Katie Hopkinsová

(Obrázok: Twitter)

Keď Donald Trump prejde na Twitter chválim ťa ako „váženého publicistu“ , pravdepodobne robíš niečo dosť zlé.

Hopkinsovej kariére na sociálnych sieťach sa pýtala, či má Kelly Clarkson bacuľatejšiu ako obyčajnú 'zjedol všetkých jej sprievodných spevákov' a kritizovať rodičov za to, že sa rozhodli nepotratiť dieťa narodené s mikrohydranencefáliou .

Je zrejmé, že študovala v rovnakej škole kúziel ako vždy elegantný pán Trump.

načítavanie ankety

Kto je najväčší blázon na Twitteri?

DOTERAZ 0+ HLASOV

David CameronKanye WestZoellaGerry AdamsDonald TrumpMilo YiannopoulosAnita SarkeesianováGwyneth PaltrowZnačka RussellKatie HopkinsováNajčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: