Recenzia Trust GXT 960 Graphin: Rýchla herná myš s nápadným vzhľadom a cenovo priaznivou cenou, ktorá vám dáva výhodu

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Holandská elektronická spoločnosť Trust, založená v roku 1983, je dobre známa výrobou lacných a spoľahlivých PC periférií so zameraním na pomer ceny a kvality, no v poslednej dobe obrátila svoju pozornosť na herné produkty a snažila sa vyvážiť povedomie o rozpočte pomocou špičkových funkcií.

Myš je obzvlášť dôležitá, pretože je to okno pre PC hráčov do virtuálneho sveta a môže mať vážny vplyv na to, ako sa hra cíti a ako dobre ju hráme. Niektoré vám dokonca môžu poskytnúť konkurenčnú výhodu tým, že uľahčia mierenie alebo rozhliadanie sa okolo seba.

Trust GXT 960 Graphin ukazuje, že nemusíte míňať hlúpe peniaze za svoje herné vybavenie, aby ste zvýšili svoj zážitok.



RGB osvetlenie je prispôsobiteľné a svieti pod plášťom (Obrázok: James Ide)



Prvá vec, ktorú si na Graphine všimnete, je unikátny plástový dizajn, ktorý vám pomáha uchopiť myš, a vykrojená konštrukcia pomáha znižovať hmotnosť.



Má hladkú, matnú čiernu voštinovú škrupinu so žiariacim LED blokom na spodnej strane, ktorý vám umožňuje prispôsobiť si jeho vzhľad, vrátane veľmi cool vyzerajúceho dúhového efektu. Zvyčajne nie som fanúšikom LED svetiel v celej mojej technike, ale Graphin je určite pútavý.

koľko hodín je eurovízia 2019

Veľkosť myši je pre väčšie ruky trochu malá a určite by jej prospel ergonomickejší tvar. Diery sa môžu stať nepríjemnými po dlhodobom používaní alebo pri strese, najmä ak vás často zabíjanie v hre vedie k väčšiemu tlaku na myš.

Kde kúpiť Trust GXT 960 Graphin?

Hernú myš Trust GXT 960 Graphin Gaming Mouse je možné zakúpiť u týchto online predajcov:



Tento článok obsahuje pridružené odkazy, môžeme získať províziu z akéhokoľvek predaja, ktorý z neho vygenerujeme. Uč sa viac

Na štandardnom rozložení je šesť tlačidiel, ktoré nie sú ničím prevratným, no stále majú solídny spoľahlivý dizajn.



Dve veľké ľavé a pravé tlačidlo myši pôsobia veľmi klikavo, no zároveň sú príliš jemné vzhľadom na to, ako často sa budú používať.

koľko hodín je eurovízia 2019

Jeho pekne textúrované rolovacie koliesko má uspokojivý úchop a sú tu dve malé palcové tlačidlá na ľavej strane, ktoré si môžete prispôsobiť tak, aby ste ich používali ako skratky vo vašich hrách, čo je užitočné najmä pri konkurenčnom hraní.

S výškou 40 mm, šírkou 63 mm a hĺbkou 126 mm má Graphin štandardný tvar myši a je šokujúco ľahký s hmotnosťou iba 74 gramov.

kontrolný zoznam prvého kupujúceho

Ak však máte veľké ruky, ergonomickejší dizajn by bol pohodlnejší na dlhšie používanie.

Je jednoduché nastaviť a používať pripojenie pomocou opleteného kábla USB-A, ktorý je skutočne dlhý 180 cm. Vďaka káblu sa nemusíte obávať žiadnych problémov s latenciou alebo batériou a môžete jednoducho zapojiť a hrať.

Graphin je svižný s DPI od 200 do maximálne 10 000, vďaka čomu je dostatočne citlivý pre väčšinu hráčov. Dá sa rýchlo zmeniť za chodu pomocou tlačidla úpravy DPI umiestneného hneď za rolovacím kolieskom.

Softvér na správu Trust vám umožňuje nastaviť až 6 prispôsobiteľných predvolieb (Obrázok: Dôvera)

Vyššie DPI znamená, že váš zameriavací kríž sa bude v podstate pohybovať po obrazovke rýchlejšie, čo je užitočné pri hrách, ako sú strieľačky z pohľadu prvej osoby, alebo ak pracujete na viacerých obrazovkách s vysokým rozlíšením.

Má tiež nastaviteľnú frekvenciu až 1000 Hz. Polling rate vyjadruje, koľkokrát vaša myš hlási svoju polohu vášmu počítaču, čo tiež výrazne pomáha s rýchlosťou a presnosťou.

Myš si môžete ďalej prispôsobiť stiahnutím softvéru Trust management, ktorý je k dispozícii na stránke Dôveryhodný web.

Softvér sa ľahko používa a ponúka podrobné prispôsobenie osvetlenia RGB, ako aj konfiguráciu tlačidiel a citlivosti.

kontrola výsledkov lotérie vo Veľkej Británii

Cena okolo 35 £ je veľmi rozumná, čo z nej robí skvelú myš pre príležitostných hráčov, kohokoľvek s obmedzeným rozpočtom alebo pre deti.

Najnovšie technické recenzie

Verdikt

Trust GXT 960 Graphin reaguje s pútavým dizajnom a zároveň sa ľahko používa a prispôsobuje. Ponúka skvelú hodnotu za peniaze, no vďaka svojej hmotnosti pôsobí krehko. Aj keď to nie je nepríjemné, určite to nie je tá najuspokojivejšia myš, akú som kedy použil.

Napriek tomu je Graphin prekvapivo pohotový a skvelý na hranie na cestách vďaka svojej nízkej hmotnosti, veľkosti a nízkej cene, vďaka čomu je ľahké ho hodiť do tašky na notebook a zabudnúť.

Herná myš Trust GXT 960 Graphin je dostupná od Amazon za 34,72 £

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: