Toto inteligentné zrkadlo skontroluje vašu tvár, bude k vám milé a bude vám dávať komplimenty

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Už viac nemusíte byť zlou kráľovnou, aby vám vaše zrkadlo povedalo, že ste zo všetkých najkrajšia – potrebujete len technológiu. Konkrétne Inteligentné zrkadlo Novera ktorého cieľom je, aby ste sa cítili dobre tým, že vás zasype komplimentmi.



katie price vianočný večierok

Zrkadlo, ktoré stojí približne 400 libier (bez dane a dopravy), je momentálne k dispozícii na predobjednávku v Japonsku. Podľa oficiálnej webovej stránky sa dodávky tohto zariadenia očakávajú niekedy v roku 2019.



Vynález má v sebe zabudované niekoľko šikovných nápadov. Prístroj tvrdí, že dokáže odhaliť stres a zdravotné problémy.



Pozrite sa, ako je šťastná so svojím novým zrkadlom

Pozrite sa, ako je šťastná so svojím novým zrkadlom (Obrázok: Novera)

Údaje z vašej tváre sa po zašifrovaní nahrajú do cloudu. Novera hovorí, že jeho presnosť sa časom zlepší, pretože zrkadlo si zvykne na vašu tvár.

Bude tiež používať rozšírenú realitu na testovanie štýlov make-upu a je tu lichotivé LED svetlo, ktoré beží na oboch stranách.



rita z corrie bez parochne

Okrem toho, že zrkadlo odráža vašu tvár späť na vás, je aj ukecaným spoločníkom. Bude reagovať na veci, ktoré poviete, pomocou jedného z troch mužských hercov, ktorí boli vykreslení ako anime postavy.

Cieľom je, aby sa používateľ cítil krásne, ako aj každý deň sledovať svoju tvár. Zrejme vám ukáže, ako starnete, a naučí vás uvoľniť tvár.



Zariadenie sľubuje bezpečné nahranie vašej tváre do cloudu

Zariadenie sľubuje bezpečné nahranie vašej tváre do cloudu

anjel číslo 1144 význam

Spoločnosť sľubuje, že bude zariadenie neustále aktualizovať a pridávať nové funkcie.

Spočiatku bude vyrobených iba 1 000 zariadení, ale spoločnosť uviedla, že len v prvý deň mala 200 objednávok, takže pravdepodobne existuje trh pre tento druh vecí.

Zdá sa, že zrkadlo momentálne nie je dostupné pre ľudí, ktorí nehovoria japončinou, a nič nenasvedčuje tomu, že by sa situácia zmenila.

Ak vás táto správa rozruší, dovoľte nám, The NEWSAM, aby sme vás ubezpečili, že dnes vyzeráte super. Vaša pleť nikdy nevyzerala lepšie, ste úplne žiarivá.

Nové produkty Google 2018
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: