Tinder spúšťa videorozhovory, aby ste mohli flirtovať tvárou v tvár s potenciálnymi randemi

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Zatiaľ čo zoznamovacie aplikácie boli kedysi považované za tabu, teraz sú jedným z najpopulárnejších spôsobov, ako ľudia milujú.



Ak vám posielanie správ v zoznamovacích aplikáciách pripadá dosť nepríjemné, Tinder Najnovšia funkcia môže byť pre vás ideálna.



Tinder spustil funkciu videorozhovoru s názvom Face to Face, ktorá vám umožňuje stretnúť sa s potenciálnymi randemi na videu skôr, ako sa rozhodnete, či sa stretnete v reálnom živote alebo nie.



Rory Kozoll, vedúci oddelenia dôvery a bezpečnosti v Tinder, povedal: Sme nadšení, že vám môžeme oznámiť, že naša funkcia Face to Face sa sprístupňuje našej globálnej komunite po získaní pozitívnej spätnej väzby od našich členov, ktorí k nej mali skorý prístup.

To pridáva k nášmu rastúcemu zoznamu funkcií zameraných na bezpečnosť členov počas ich zoznamovania, ako je napríklad overenie fotografií, centrum bezpečnosti a naša technológia na zisťovanie urážlivých správ.

Tinder (Obrázok: Getty Images)



Face to Face je prístupné, keď sa s niekým stretnete a začnete s ním konverzovať.

Tinder vysvetlil: Keď konverzácia plynie a ste pripravení ukázať, že vás zaujíma Face to Face, klepnite na ikonu videa. Funkcia nebude povolená, kým ju obaja neprihlásite. A nebojte sa: keď ju zapnete, nezistí vašu zhodu.



Ak ešte nie ste pripravení stretnúť sa tvárou v tvár, našťastie môžete túto funkciu kedykoľvek zakázať.

Video sa načítavaVideo je nedostupnéPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz
Zoznamovacie aplikácie

Tinder dodal: Rovnako ako môžete povoliť možnosť Face to Face na základe zápasu po zápase, môžete ju tiež kedykoľvek vypnúť. Nemáte dnes chuť na videorozhovor? Žiaden problém.

Keď obaja používatelia povolia tvárou v tvár, budú vyzvaní, aby súhlasili so základnými pravidlami Tinderu.

Medzitým, keď sa hovor skončí, Tinder sa opýta, ako to dopadlo.

Tinder pridal: Pamätajte: Po skončení hovoru môžete kedykoľvek poslať hlásenie nášmu tímu.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: