Upozornenie Snapchat ako medzera v systéme iOS 11 vám umožňuje TAJNE zaznamenávať zábery iných ľudí

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Používatelia Snapchatu možno budú chcieť byť opatrní, pokiaľ ide o druhy vecí, ktoré zdieľajú, keď sa v novom operačnom systéme Apple našla nová medzera.



Najnovšia verzia iOS sa tento týždeň objavila v telefónoch iPhone vo Veľkej Británii a zdá sa, že používateľom umožňuje tajne zaznamenávať zábery iných ľudí.



lacná dovolenka 2018 uk

Je to preto, že v systéme je zahrnutá nová funkcia záznamu obrazovky, ktorú možno použiť na zachytenie toho, čo zobrazuje váš iPhone.



Až doteraz bolo jediným spôsobom, ako zachytiť snímku, urobiť snímku obrazovky – niečo, na čo by bol odosielateľ upozornený.

Snapchat (Obrázok: Getty)

911 anjelské číslo doreen

Zaznamenať niečí záber sa vo všeobecnosti považuje za zlú etiketu, ale teraz existuje spôsob, ako to urobiť bez toho, aby si to ostatní používatelia uvedomovali. V niektorých prípadoch boli používatelia upozornení, ale nezdá sa, že by to bolo konzistentné.



Podľa telegraf , Snapchat si je vedomý problému a pracuje na jeho odstránení. Najnovšia verzia sociálnej siete (10.17.5) postavená na systéme iOS 11 upozorní používateľov, ak sa používa nahrávanie obrazovky – vyžaduje však aktualizáciu odosielateľa aj príjemcu na najnovšiu verziu.

Táto funkcia vám samozrejme umožňuje nahrávať aj ďalšie aplikácie, ako sú WhatsApp, Facetime a Skype.



Snapchat zaznamenal úspech pri samoodstraňovaní fotografií a videí, čo používateľom umožňuje uverejňovať veci, o ktorých vedia, že nebudú zaznamenané natrvalo.

Funkciu skopírovali ďalšie sociálne služby vrátane Facebooku a Instagramu.

(Obrázok: Facebook)

Napriek konkurencii je Snapchat populárnou sociálnou sieťou medzi mladými ľuďmi a má odhadom 173 miliónov denných používateľov na celom svete, pričom 10 miliónov je tu vo Veľkej Británii.

claudia winkleman bez make-upu

Nedávno bol predstavený kontroverzná Snap Map a vyrobený jeho gadget Spectacles je možné zakúpiť vo Veľkej Británii .

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: