Recenzia Skylanders Imaginators: Ako kúpiť viac za menej

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Tento rok Inovácia Skylanders osloví rodičov aj deti.



Skylanders Imaginators popri vytváraní sily otravy pre viac plastových figúrok podnieti kreativitu detí pri vytváraní vlastných postáv.



Starter Pack prichádza nielen s bežnými portálovými perifériami a postavami, ale aj s Creation Crystal, ktorý umožňuje hráčom vytvoriť si vlastný Skylander.



vianočné otázky a odpovede

Tvorca postáv v hre je pôsobivo komplexný a otvára možnosti najrôznejších postáv.

Znie to ako trik, ale vidieť, ako sa s tým dieťa hrá, a nápaditá charakteristika, ktorú vyvoláva, je úžasná. Keď budete hrať hlavné dobrodružstvo, získate viac dielov pre svojich Skylanderov. Niektoré z nich ponúkajú vtipné alebo nezvyčajné doplnky, zatiaľ čo iné sa dodávajú v tematických súpravách, aby sa postavy premenili od hlavy po päty.

Môžete tiež zaplatiť peniaze za viac častí prostredníctvom Imaginite Chests, ale to by ste si mali ponechať ako špeciálnu pochúťku a nie ako pravidelné výdavky.



Video sa načítavaVideo je nedostupnéPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Menej obľúbené u detí bude, že keď si vyberiete typ postavy pre prvý krištáľ stvorenia, nemôžete ho resetovať ani zmeniť. Svoju postavu môžete naďalej upravovať a upravovať kedykoľvek v hre, ale nemôžete zmeniť triedu.

Preto sa pred zakúpením ďalších kryštálov stvorenia na vytvorenie postáv z iných tried oplatí použiť bezplatnú aplikáciu Skylanders Imaginators Creator na vyskúšanie rôznych štýlov Skylander.



Výhodou tejto aplikácie je aj možnosť objednať si fyzický 3D vytlačený model Skylandera vášho dieťaťa alebo zberateľskú kartu na jeho pamiatku. Fyzickú figúrku aj kartu potom možno použiť na portáli a priviesť postavu do hry.

Video sa načítavaVideo je nedostupnéPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Digitálne karty (14,99 £) a 3D tlačené figúrky (49,99 £) nie sú lacné, ale ponúkajú jedinečný spôsob, ako osláviť postavu, nad ktorou sa vaše dieťa trápilo celé týždne.

Spolu s postavami vytvorenými hráčmi má tohtoročná hra Skylanders figúrky Senseia a Villain, ktoré sa používajú na vylepšenie výtvorov hráčov o nové špeciálne pohyby.

Ide o pekný spôsob, ako rozšíriť hrateľnosť a kreatívne možnosti, hoci na dokončenie hry ich viac nepotrebujete.

ellen willis cilla čierna

Cenovo efektívnejší spôsob, ako rozšíriť svoj zážitok zo Skylanders, je vyhrabať staré postavičky z krabice s hračkami alebo z druhej ruky ostrovčeka obchodov s hrami.

Skylanders Imaginators pôsobivo podporuje všetkých približne 300 existujúcich figúrok, ktoré možno nájsť na internete za zlomok ceny.

Video sa načítavaVideo je nedostupnéPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Môžete získať ešte väčšiu hodnotu od Skylanders Imaginators prístupom k zahrnutému obsahu motokárových pretekov z minulého roka.

kate som celebrita

Hra prichádza s niekoľkými digitálnymi vozidlami, ktoré môžete použiť s týmito pretekmi, ale opäť môžete nájsť nejaké výhodné autá, lode a lietadlá online, aby ste túto časť hry ešte viac rozšírili.

Pre zberateľov je tento rok pripravených aj niekoľko exkluzívnych postáv zo sveta klasických plošinových hier.

Crash Bandicoot a Cortex sú tento rok dostupné vo forme hračiek aj na obrazovke spolu s niektorými úrovňami s témou Crash Bandicoot. To všetko prispieva k tomu, čo je možno doteraz najhodnotnejšou hrou Skylanders.

Pridajte k tomu možnosť vytvárať si vlastné postavy a že v hre môžete súťažiť iba so štartovacím balíčkom, a je to skvelá voľba pre každú rodinu, ktorá chce skočiť do fenoménu hračiek zo života.

Kúpte si Skylanders Imaginators Starter Pack pre Xbox One tu

Kúpte si štartovací balíček Skylanders Imaginators pre PS4

Recenzie videohier
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: