Sky Q predstavuje hlasové vyhľadávanie, aby ste mohli nájsť filmy kričaním úvodzoviek na televízor

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Sky oznámilo novú funkciu hlasového vyhľadávania pre Sky Q ktorý vám umožňuje vyhľadávať filmy, televízne programy a športové zápasy iba pomocou vášho hlasu.



Môžete vyhľadávať podľa kanála, názvu, herca, režiséra, žánru, hodnotenia hviezdičkami, vekového hodnotenia, športu, športového tímu alebo dokonca recitovaním slávneho citátu z filmu, ktorý sa snažíte nájsť.



Zobrazí sa napríklad slovo „Ukáž mi peniaze“. Jerry Maguire a povedzme „Houston, máme problém“. Apollo 13 .



„Ako národ sme posadnutí vypúšťaním jednoduchých poznámok z filmov a vydávaním sa za ne priateľom a rodine, to je určite niečo, čo často robím,“ povedal impresionista Terry Mynott, ktorý spolupracoval so Sky Q na vytvorení 60-sekundového náčrtu. príchod hlasového vyhľadávania.

(Obrázok: Obloha)

„Hlasové vyhľadávanie na Sky Q je celkom inteligentné, pretože umožňuje ľuďom vyhľadávať filmy, ktoré majú radi, spôsobom, ktorý je pre nich prirodzený a navyše zábavný.“



Medzi ďalšie príklady hlasových príkazov, ktoré môžete použiť na vyhľadávanie na Sky Q, patria:

  • „Akčné filmy s Tomom Cruisom“



  • Filmy pre deti s hodnotením U

  • „Komediálne filmy s hodnotením 5 hviezdičiek“

  • „Tento víkend naživo kriket“

  • 'Liverpool'

  • „Čo je dnes večer na Sky Atlantic“

(Obrázok: Obloha)

Ak chcete začať používať hlasové vyhľadávanie, musíte aktualizovať na najnovší softvér, ktorý sa dnes začína sprístupňovať zákazníkom Sky Q 2TB a bude u všetkých zákazníkov (2TB a 1TB) do konca jari.

Po aktualizácii softvéru všetko, čo musíte urobiť, je stlačiť a podržať hlasové tlačidlo na boku diaľkového ovládača a hovoriť do mikrofónu umiestneného pod tlačidlom Sky.

Sky varuje, že vyhľadávanie podľa citátov je k dispozícii len pre obmedzený výber filmov a aby to fungovalo, citát musí byť slovom dokonalý.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: