Samsung na MWC 2017 odhaľuje Galaxy Tab S3 ako výzvu pre Apple iPad Pro

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Spoločnosť Samsung predstavila dva nové tabletové počítače ako výzvu kórejského technologického giganta iPad Pro od Apple .



Spoločnosť odhalila a nový vlajkový tablet s názvom Galaxy Tab S3 Tvrdí, že používateľom ponúkne „vylepšený zážitok z mobilnej zábavy“ prostredníctvom 9,7-palcového displeja, ktorý podporuje video v rozlíšení 4K a vylepšený grafický čip na hranie hier.



kedy zomrela amy vináreň

Technologický gigant tiež odhalil nové hybridné zariadenie s názvom Galaxy Book, ktoré sa dodáva v dvoch veľkostiach obrazovky – 10,6 a 12 palcov – poháňa Windows 10 a je vybavené klávesnicou zloženou do puzdra, aby replikovala nastavenie notebooku.



Apple aj Microsoft majú tiež hybridné zariadenia v podobe iPadu Pro a mimoriadne úspešné od Microsoftu Surface Pro riadok.

Spoločnosť Samsung potvrdila, že Galaxy Tab S3 sa začne predávať vo Veľkej Británii 31. marca, ale zatiaľ nepotvrdil dátum vydania pre Galaxy Book.

Mobilný prezident DJ Koh povedal: „V spoločnosti Samsung sme odhodlaní rozširovať hranice mobilných a počítačových skúseností poskytovaním najlepších produktov vo svojej triede, ktoré uspokoja rôznorodé potreby a požiadavky mobilných používateľov.



alexandria "lexi" zahra jones

„Naše nové portfólio tabletov je postavené na prémiovej technológii, ktorá spotrebiteľom prináša produktívny a všestranný zážitok, navrhnutý pre používateľov doma, v práci alebo na cestách.“

Obidve zariadenia budú tiež podporovať používanie s inteligentným dotykovým perom Samsung, perom S Pen, s možnosťou robiť rýchle poznámky na obrazovke zariadenia, aj keď je vypnutá, a to po použití na oboch tabletoch.



Mobile World Congress 2017

Samsung tiež odhalil novú verziu ich náhlavnej súpravy pre virtuálnu realitu Gear VR, pričom po prvýkrát pridal ovládač, ktorý používateľom pomáha pri navigácii vo virtuálnom svete odstránením niektorých ovládacích prvkov zo samotnej náhlavnej súpravy a ich umiestnením do ruky používateľa.

Firma so sídlom v Soule nasledovala podobné LG a Nokia pri ohlasovaní nových modulov gadget deň predtým Svetový mobilný kongres V pondelok sa v Barcelone otvára technologická výstava, kde budú predstavené všetky nové zariadenia.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: