Samsung Galaxy S8 bude nasledovať iPhone 7 a DITCH jack pre slúchadlá

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Samsung to môže plánovať vypustite konektor slúchadiel o jeho nadchádzajúcom Smartfón Galaxy S8 , podľa najnovších povestí v tomto odvetví.



Ak áno, prinútilo by to používateľov osvojiť si bezdrôtové slúchadlá alebo prípadne použiť pár kompatibilný s USB Type-C, ak to nový telefón používa na nabíjanie.



To posledné je to, čo stránka fanúšikov Samsungu SamMobile verí, že to bude prípad, keď bude Galaxy S8 predstavený na Mobile World Congress v roku 2017. Okrem toho stránka tvrdí, že Samsung odstráni domovské tlačidlo zo svojho ďalšieho telefónu.



Premier League voľne vysielať
Zákazník používa Galaxy Note 7 od spoločnosti Samsung Electronics

Galaxy S8 bude prvým telefónom Samsungu od Galaxy Note 7 (Obrázok: REUTERS/Kim Hong-Ji)

hnedý stafordšírsky bulteriér

Vypustením týchto dvoch funkcií by spoločnosť mohla urobiť telefón pevnejším a pravdepodobne zlepšiť vodotesnosť pri zachovaní štíhlosti krytu. Je však tiež pravdepodobné, že nahnevá veľké množstvo ľudí, ktorí sa spoliehajú na 3,5 mm konektor pre slúchadlá a štandardizované tlačidlo Domov.

Apple nebol prvým veľkým výrobcom, ktorý odstránil konektor pre slúchadlá, no toto rozhodnutie spôsobilo najväčší rozruch, keď bol predstavený iPhone 7. Výrobcovia tretích strán sa predháňali ponúka bezdrôtové slúchadlá a puzdrá na telefóny ktoré problém vyriešia.



Predpokladá sa, že spoločnosť Samsung zahrnula množstvo nových zmien do Galaxy S8 v snahe poskytnúť úspešný produkt po globálnom stiahnutí Note 7.

Vyhrajte iPhone 7 v našej súťaži Black Friday

iPhone 7 bol prvým veľkým telefónom, ktorý sa zbavil 3,5 mm konektora pre slúchadlá (Obrázok: Jack Taylor/Getty)



kedy zacina zima uk

Prvé zvesti naznačovali, že telefón bude mať zakrivený displej od okraja po okraj a stereo reproduktory.

Mobile World Congress sa začína 27. februára 2017 a pravdepodobne nám poskytne prvý skutočný pohľad na Galaxy S8. Medzitým môžete sledovať všetky najnovšie povesti na našom Súhrnný článok o povestiach o Galaxy S8 .

Alternatívy pre iPhone
Samsung Galaxy S8
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: