Bola odhalená cena a dátum vydania Samsung Galaxy Fold vo Veľkej Británii

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Od vyklápacích telefónov až po vôbec prvé dotykové obrazovky, každých pár rokov zasiahne svet mobilných telefónov nová revolúcia: a v roku 2019 sú to skladacie obrazovky telefónov.



Po odhalení nového Samsung Galaxy Zložiť minulý mesiac, juhokórejský technologický gigant sa chystá otvorené predobjednávky pre ich úplne nový skladací smartfón.



Získate späť 1 799 £ – vrátane bezplatných telefónov Galaxy Buds a ochranného puzdra – s predobjednávkami na nový telefón Samsung.com/uk/Galaxy-Fold a ee.co.uk/samsungfold v piatok 26. apríla, predtým ako sa prvý skladací telefón na svete oficiálne dostane na pulty po celej krajine v piatok 3. mája 2019.



Predregistrácia sa však otvorila už dnes, takže ak si chcete rezervovať svoj prvý, môžete sa prihlásiť na predregistráciu na EE alebo Webová stránka Samsung a hneď po otvorení predobjednávok vám pošlú e-mail s odkazom na živú stránku.

Na výber sú štyri rôzne farby – niektoré však budú dostupné iba od spoločnosti Samsung

Na výber sú štyri farby: Space Silver, Cosmos Black, Martian Green a Astro Blue, hoci posledné dve farby budú exkluzívne pre Samsung, a preto nebudú dostupné na EE.



Conor Pierce, viceprezident spoločnosti Samsung pre Veľkú Britániu a Írsko povedal: Spoločnosť Samsung je potešená, že môže spolupracovať so spoločnosťou EE a priniesť na britský trh neuveriteľný nový Galaxy Fold.

Ako cool to vyzerá? (Obrázok: Getty Images)



S Galaxy Fold sme nezmenili len tvar telefónu. Posunuli sme hranice inovácií, aby sme zmenili podobu zajtrajška. Sme tak hrdí na to, že sme sa vzopreli konvenciám a stali sa priekopníkmi novej kategórie smartfónov, ktoré sa bez námahy prispôsobujú dnešným požiadavkám na multifunkčné vreckové zariadenia.

Ubehlo desaťročie od uvedenia prvého telefónu radu S; ašpiračný dizajn nového Galaxy Fold pomôže definovať ďalších desať.

Marc Allera, generálny riaditeľ spotrebiteľskej divízie BT, povedal: EE ponúka najväčšiu a najrýchlejšiu 4G sieť v Spojenom kráľovstve, postavenú tak, aby zákazníkom poskytovala superrýchle rýchlosti a spoľahlivé mobilné pripojenie na inom mieste, a najnovšiu technológiu v partnerstve s najzaujímavejším svetom. značky.

Veľmi dlho sa na to čakalo (Obrázok: REUTERS)

Samsung Galaxy Fold je toho skvelým príkladom – ponúka nový revolučný dizajn, ktorý zákazníkom ponúka vzrušujúci nový spôsob, ako si vychutnať svoj obľúbený obsah a nové zážitky vďaka svojej pôsobivej skladacej obrazovke.

Ako exkluzívny partner spoločnosti Samsung v Spojenom kráľovstve pomôžeme zákazníkom uviesť tento inovatívny nový smartfón do života – umožníme im z neho vyťažiť maximum na cestách, či už ide o online hranie hier, vyhľadávanie máp alebo sledovanie najnovších HD filmov na najväčšej obrazovke smartfónu Samsung. randiť.

Samsung Galaxy S10

Pozri Tiež: