RWBY Grimm Eclipse Definitive Edition: Priemerný revival, ktorý by mal stále potešiť skalných fanúšikov

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Nintendo Switch dáva toľkým klasickým titulom druhú šancu byť v centre pozornosti, pričom vývojári konzolu doslova zaplavujú portami.



Je skvelé vidieť, že sa vracajú skutočne špecializované tituly, ktoré som nemal možnosť hrať prvýkrát. Jedným z titulov je RWBY: Grimm Eclipse, ktorý sa vracia v definitívnom vydaní na Nintendo Switch.



RWBY Grimm Eclipse bol pôvodne fanmade projekt nezávislého vývojára Jordana Scotta založený na animovanej webovej sérii RWBY. Vyzdvihli ho pôvodní tvorcovia série Rooster Teeth, ktorí na dokončení hry spolupracovali s Jordanom Scottom.



Spojte sa so svojimi priateľmi v gaučovom kooperácii pre dvoch hráčov alebo online kooperácii pre štyroch hráčov (Obrázok: aspyr)

Finálna hra bola vydaná v roku 2015 pre PC a v priebehu rokov sa objavila na rôznych konzolách a konečne si našla cestu na Nintendo Switch. Dej RWBY Grimm Eclipse je vlastne kánonom k ​​pôvodnej sérii odohrávajúcej sa medzi zväzkami 2 a 3.

Príbeh sa sústreďuje okolo Ruby Rose a zvyšku tímu RWBY, keď plnia rôzne misie. Tentoraz sa tím ocitne v Smaragdovom lese, kde musí preskúmať bezpečnostnú sieť.



Nakoniec bojujú s hordami tvorov zvaných Grimm, čo ich následne privedie na dobrodružstvo s cieľom zlikvidovať hlavného antagonistu Doctora Merlota a Merlot Industries.

Príbeh nie je taký hĺbkový ako animovaný seriál a pokiaľ nie ste fanúšikom seriálu, nie je tu toho veľa, čo by hráčov upútalo. Postavy sú však skvelé a zachytávajú podstatu série, ktorá poteší fanúšikov.



Zažite exkluzívny a plne kánonický príbeh s plným hlasovým prejavom od hercov šou (Obrázok: aspyr)

Vizuálne RWBY Grimm Eclipse je zmesou modelov postáv, ktoré zachytávajú estetiku ich animovaných náprotivkov.

Avšak okrem toho, že RWBY Grimm Eclipse vyzerá takmer rovnako ako v roku 2015, miesta pôsobia plocho a nevýrazne, pričom nepriatelia vyzerajú a cítia sa super opakujúci sa. Hral som iné porty na PS4 a Xbox a vyzerajú lepšie ako tento port Switch, aj keď boli vydané v roku 2017.

Soundtrack vytvoril pôvodný skladateľ Jeff Williams a hra, ktorá zostáva verná sérii, má peknú zmes žánrov, ktoré sa hodia k väčšine scenárov.

Aj keď bol soundtrack pôvodne zložený pre hru, fanúšikovia si možno želajú, aby obsahovalo viac skladieb zo série, ktoré budú sprevádzať kľúčové momenty dobrodružstva.

trieda myleene Graham Quinn

Celkovo je však soundtrack jednou z lepších vlastností RWBY Grimm Eclipse Definitive Edition. Hlasové herectvo je prvotriedne, keďže pôvodní hlasoví herci v seriáli si zopakujú svoje úlohy, čo pomáha oživiť postavy.

Kampaň je veľmi krátka a môže sa rýchlo opakovať (Obrázok: Aspyr)

kto je baby lux

RWBY Grimm Eclipse je hack and slash dobrodružstvo, v ktorom budú hráči doslova bojovať s hordami Grimmov. Pre hráčov existuje niekoľko režimov.

Hráči môžu riešiť hlavný režim kampane, ktorý je kombináciou boja a niekoľkých hádaniek. V režime Grimm Gauntlet budú hráči bojovať vlnu za vlnou nepriateľov v boji o prežitie.

Hranie online v podstate ponúka rovnaký režim so zahrnutím režimu Horda, kde hráči budú musieť bojovať s vlnami nepriateľov a zároveň brániť riadiace centrá.

Hlavným problémom je, že všetky režimy sú dosť podobné s niekoľkými jemnými rozdielmi, ale nie sú dostatočne pozoruhodné, aby ponúkli jedinečný zážitok. Hra RWBY Grimm Eclipse je veľmi prístupná a to, čo by hráči chceli od hry typu hack and slash.

Grimm Eclipse nefunguje dobre ako hra pre jedného hráča (Obrázok: Aspyr)

Hráči budú môcť kombinovať ľahké a ťažké útoky na blízko a vytvárať kombá. Každá postava má tiež útok na veľkú vzdialenosť, ktorý pomáha pridať viac variácií do hry.

Hráči budú mať tiež prístup k zbierke špeciálnych schopností nazývaných Ultimate útoky, ktoré je možné vylepšiť. Príjemnou malou funkciou je schopnosť odtiahnuť tímové útoky, ktoré vyžadujú aktiváciu určitých podmienok.

Herné mechanizmy sa dajú ľahko zvládnuť kvôli ich nedostatočnej hĺbke, avšak táto nedostatočná zložitosť uľahčuje zobratie a hranie pre každého.

Jedným z veľkých predajných bodov tejto definitívnej edície je kooperácia na gauči pre dvoch hráčov, ktorá na papieri znela skvele, no je tu obrovský problém.

Pri hraní dvoch hráčov je kamera uzamknutá na prvom hráčovi a neexistuje žiadna rozdelená obrazovka, takže ak sa druhý hráč nejakým spôsobom stratí, nie je jednoduchý spôsob, ako na neho prepnúť fotoaparáty.

Najnovšie herné recenzie

Verdikt

RWBY Grimm Eclipse Definitive Edition bola určite skvelým zážitkom, keď bola prvýkrát vydaná, ale mám pocit, že aj keď sú všetky DLC zbalené do jedného, ​​stále dobre nezostarlo.

Kooperatívne hranie na gauči si vyžaduje veľa úprav, aby sa dalo skutočne hrať. Fanúšikovia tejto série a pôvodnej hry si vychutnajú, keď si to vezmú na cesty na Nintendo Switch, ale obávam sa, že je to najväčší predajný argument.

RWBY Grimm Eclipse Definitive Edition je teraz k dispozícii na Nintendo Switch za 22,69 GBP

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: