Sledovač Pokemon Go Smart Poke V2 nejako dokázal obísť zákaz Nianticu pre aplikácie tretích strán

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Minulý týždeň, Pokemon Go hráči zostali po aplikácii rozhorčení prvá veľká aktualizácia zablokoval používanie neoficiálnej mapy na sledovanie Pokémonov aplikácie .



Zakázané aplikácie, ako napríklad Pokevision, používali hráči na prístup k umiestneniu virtuálnych tvorov, čo im efektívne umožnilo podvádzať hru s rozšírenou realitou.



Nová aplikácia, ktorá obchádza obmedzenia, však pristála na.



je michael schumacher stále v kóme

V blízkosti sa zobrazí aplikácia Smart Poke V2 Pokémon na mape okolia používateľa v reálnom čase.

Nové mapy Pokemon Go v obchode s aplikáciami Google

Nová aplikácia je momentálne obmedzená na Obchod Google Play (Obrázok: google)

Aplikácia sa spolieha na Mapy Google a zobrazuje aj dôležité informácie o každom Pokémonovi, ako je presná vzdialenosť, čas zostávajúci na jeho chytenie a vzácnosť.



drobné mušky v kuchyni

Smart Poke V2, ktorý je stále v beta režime, obsahuje aj upozornenia, ktoré používateľovi oznámia, keď sú v blízkosti vzácni Pokémoni.

Zatiaľ sa zdá, že aplikácia je exkluzívna pre Android a ešte sa nezapol Apple App Store.



Aj keď môže byť aplikácia neuveriteľne užitočným nástrojom pre lovcov Pokémonov, ktorí dúfajú, že ich všetkých chytia, nemusí tu byť dlho.

Postava Oddish Pokémon sa objaví pred londýnskym taxíkom počas hry Pokemon Go, mobilnej hry, ktorá sa stala globálnym fenoménom, 15. júla 2016 v Londýne, Anglicko.

Pokemon Go bol spustený vo Veľkej Británii len pred niekoľkými týždňami (Obrázok: GETTY)

Google neustále odstraňuje podobné neoficiálne aplikácie na lov Pokémonov zo svojho obchodu, takže Smart Poke V2 by mohol mať vypožičaný čas.

Aktualizácia Pokemon Go od vývojára Niantic minulý týždeň okrem blokovania prístupu k predchádzajúcim aplikáciám tretích strán deaktivovala aj systém sledovania hry.

Tento krok rozhneval hráčov a dokonca podnietilo niektorých požadovať vrátenie peňazí pre ich nákupy v aplikácii.

vikár z dibleyho miesta

Funkcia sledovania krokov bola pôvodne zasiahnutá chybou krátko po spustení hry, ale namiesto toho, aby ju Niantic opravil, ju úplne zrušil.

Minulý týždeň hráč Pokémon Go zo Southamptonu tvrdil, že je prvým človekom v Spojenom kráľovstve chytil všetkých dostupných Pokémonov .

Video sa načítavaVideo je nedostupnéPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz
Pokémon GO
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: